Način rada

Prvo pitanje koje si postavljamo je „Što razlikuje SimBex od drugih tvrtki?“.

Osnovna smjernica poslovanja društva SimBex d.o.o. temelji se na njegovanju povjerenja zadobivenog od strane naših korisnika i poslovnih partnera te na beskompromisnom inzistiranju na kvaliteti proizvoda i usluga koje nudimo.

Politika kvalitete i uslužnosti utemeljena je na stručnom, sposobnom i kreativnom kadru, potpomognuta tehnološkim resursima, a cilj svakodnevnog usavršavanja je podizanje razine društvene svijesti u očuvanju zdravlja i prevenciji poteškoća.

Dužnost svih djelatnika društva SimBex d.o.o. je unaprijeđenje društveno odgovornog djelovanja društva. Svi djelatnici društva nositelji su nove kulture rada, te svoj doprinos daju u ostvarivanju ciljeva društva na opće i vlastito zadovoljstvo.

Sistematizacijom poslovanja i uvođenjem sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 taj zadatak je postao naš „zaštitni znak“ kojim se ponosimo, uspješno afirmirajući i uzdižući iznad prosjeka kvalitetu naših proizvoda, rada i usluge na zadovoljstvo korisnika usluga i poslovnih partnera.

U SimBexu je čovjek u centru našeg djelovanja, ali ne kao samostalna jedinka nego čovjek u vezi sa prirodom. Na izmaku industrijskog doba suočeni smo s neminovnim promjenama okoliša. Shvatili smo da uz dobro poznate zakone prirode i fizike, na snazi je i zakon održivosti. Uvažavanje i poštivanje održivih resursa predstavlja izazov modernom tehnološkom dobu. Čast nam je biti dijelom zajednice koja brine o sebi i prirodi, koja shvaća da je čovjek aktivan dio ekosustava a ne samo potrošač prirodnih resursa.

U svakodnevnom poslovanju vodimo računa o okolišu, a proizvodi koje nudimo imaju mnogobrojne ekološke certifikate i zadovoljavaju najviše kriterije kvalitete i neškodljivosti. Tvrtke s kojima surađujemo ulažu mnogo vremena i novaca u proizvodnju koja sirovine nabavlja iz održivih izvora, kako bi omogućili minimalan učinak na okoliš.

Povezanost s prirodom je jedini način da stvorimo bolju okolinu za sebe i naše najdraže i omogućimo zdravlje za tijelo i um.