Zašto popularne dijete (NE) funkcioniraju?

Zašto popularne dijete (NE) funkcioniraju?

Zašto popularne dijete (NE) funkcioniraju?

Zašto popularne dijete (NE) funkcioniraju. Bez obzira “skrolate” li po društvenim mrežama, gledate li “Dobro, jutro Hrvatska” ili čitate svoj najdraži portal, čini se kako gotovo svaki dan izlazi nova dijeta, novi način prehrane, ili kako ih je sada popularno nazivati – novi “životni stil”.

Svaka od njih predstavljena je kao ona koja će riješiti vaše probleme s kilogramima, kožom ili ljubavnim životom, a njihovo djelovanje potvrdit će i vaša susjeda/prijateljica/rodica čiji se život preokrenuo nakon uvođenja promjena u prehranu.
Je li u pitanju samo dobar marketing ili vam one stvarno mogu pomoći?

Predavač

Luka Bashota je magistar nutricionizma i dio nutricionizam.hr online savjetovališta za prehranu. Kroz individualne programe i savjetovanja, grupne radionice i predavanja, mnogima je pojednostavio i približio koncept pravilne prehrane te ukazao na važnost zdravog odnosa prema hrani. Smatra kako niti jedan ekstrem u životu nije dobar – prehrana nije iznimka.

Lokacija i vrijeme

04.03.2021. od 18:00 h online

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex