Utjecaj pozitivnih emocija na zdravlje

Bozic uz Bambo Nature

Utjecaj pozitivnih emocija na zdravlje

Emocije su naši vjerni životni pratioci pa bi bilo mudro učiniti ih našim saveznikom.

Potrebno je da im se što više približimo, upoznamo ih i stvorimo povjerenje u vrijednosti i koristi svih emocija. Kada pobliže pogledamo naše „pozitivne“ i „negativne“ emocije, možemo se iznenaditi i otkriti da je to samo novčić sa 2 lica.

Emocije koje se pojavljuju u našim reakcijama na osobe, situacije, događaje kao i na naše interpretacije daju nam poučan uvid. Potrebno je imati dovoljno hrabrosti, odgovornosti prema sebi i drugima te životu kako bi se usudili poslušati njihovu poruku. Tu se skriva mudrost cjelovitosti u integraciji energije svih emocija te zadovoljstva našeg bića i osjećaja „da smo živi“ u potrazi za svojim smislom.

Zašto su nam važne emocije, u kojem energetskom matriksu živimo i kako ih transformirati prije nego se pretoče u psihosomatske bolesti i boli duše, saznajte u zajedničkom druženju na temu „Utjecaj pozitivnih emocija na zdravlje“.

Pridružite nam se na posljednjem predavanju SimBex Akademije prije ljeta!

Predavač

Renata Kokotović je liječnica opće medicine i voditelj edukacija Belupo d.d. te zadnjih 20 godina traga za znanjima i vještinama iz područja psihologije, neurobiologije i energetske medicine.

Put koji ju je vodio od NLP trenerstva, business, life i health coachinga, wingwave coaching-a,  EMDR praktičara, učiteljice Autogenog treninga, učiteljice PMR, Mindfulness trenera, EFT praktičara, voditelja Sistemskih konstelacija te do studija i zvanja logoterapeuta, je integrirala u radu sa pojedincima i grupama kao edukativni trener. Vodi je ljubav i intencija za razumijevanjem i prenošenjem uvida o ljudskom ponašanju te potraga za ostvarivanjem punih potencijala rješavajući se mentalnih i emocionalnih blokada. Ovakav potencijal nam može otvoriti prostore otkrivanja smisla života te unutarnjeg mira, cjelovitosti i zadovoljstva.
Predavač je na kongresima logoterapije i skupovima liječnika. Član je hrvatske asocijacije osobnih trenera i coaching NLP-a te IN – NLP (International Association of NLP Institutes), DVNLP (Deutscher Verband für Neurolinguistisches Programmieren) i  ICI (International Association of coaching Institutes). Član je Besser – Siegmund Instituta iz Hamburga i Institutes for Mindfulness Evolving (In-Me).

Također je član HLZ (Hrvatski liječnički zbor), udruge Logos i SPUH-a, HKPT (Hrvatska komora psihoterapeuta) te licencirani psihoterapeut smjera logoterapije.

Lokacija i vrijeme

26.05.2022. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe. Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex