Tips and tricks poslovne komunikacije na engleskom

SIMBEX AKADEMIJA vas poziva na online predavanje ” TIPS AND TRICKS POSLOVNE KOMUNIKACIJE NA ENGLESKOM”, 21.5.2020. u 18h.

Kako strukturirati svoje misli i kvalitetno se izraziti na engleskom jeziku?

Ukoliko želite raditi na svojoj poslovnoj komunikaciji na engleskom jeziku, pridružite nam se na našem online predavanju “TIPS AND TRICKS POSLOVNE KOMUNIKACIJE NA ENGLESKOM”.
U ovoj radionici naučit ćete kako strukturirati svoje misli, odnosno kako otvoriti s ključnom porukom koja se temelji na potrebama Vaše publike. Takva poruka mora biti iskomunicirana kroz zanimljivu priču i organizirana na način da se postigne najbolji mogući učinak.

U predavanju koje će biti u potpunosti održano na engleskom jeziku, naučite kako se učinkovito i kratko predstaviti u poslovnom razgovoru.

Predavač:
Ante Mihaljević akademski je obrazovan profesor engleskog i hrvatskog jezika (Sveučilište u Splitu) te posjeduje Oxfordov certifikat za podučavanje poslovnog engleskog jezika. Visoko je cijenjeni profesionalac među postojećim klijentima čije zadovoljstvo, između ostalog, kontinuirano rezultira novim preporukama. Antino svestrano poznavanje poslovne kulture i inspirativna metodologija nastave dodatna su vrijednost koja značajno motivira klijente da se ozbiljno i aktivno posvete procesu učenja.

Ante za sebe kaže:

“Govorništvo i jezici moja su strast od djetinjstva. Stoga sam svoj profesionalni život posvetio podučavanju drugih, stavljajući naglasak na kvalitetno verbalno izražavanje na engleskom jeziku. Verbalna je komunikacija moj način izražavanja u kojem uživam. Govor mi je izvor zadovoljstva, prostor i sredstvo za razmišljanje, analiziranje i donošenje odluka. Ovo zadovoljstvo donosim na nastavu, prenoseći vam svoje znanje poslovnog engleskog jezika. Pri tom vas vodim na putu transformacije vašeg komunikacijskog potencijala u stvarnu vrijednost.”

Lokacija i vrijeme:

21.05.2020. od 18:00 online – link za prijavu dobiva se putem newslettera.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe, a predavanje ćemo po potrebi ponoviti.

Trajanje predavanja je 60min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex