Stress management 2 – pozitivni aspekti upravljanja stresom

stres menadžment-02

Stress management 2 – pozitivni aspekti upravljanja stresom

Pridružite nam se na novom predavanju “Stress Management 2″; nastavku prethodno održanog predavanja Mateja Sakomana,”Kako se nositi sa stresom”.

U prošlom predavanju govorili smo o negativnom aspektu mentalnog zdravlja te smo stavili naglasak na borbu protiv anksioznih, depresivnih i drugih mentalnih poremećaja. Objasnili smo moguće razloge njihovog nastajanja i opcije za liječenje putem psihoterapije ili farmakoterapije, uz napomenu da lijekove koji smanjuju anksioznost ili depresiju treba, koliko je moguće, više doživljavati kao nutrijente ili facilitatore nutrijenata koji jednostavno trebaju našem mozgu kao što znamo da je potreban “kalcij za kosti”.

Ovaj put ćemo staviti naglasak na pozitivne aspekte mentalnog zdravlja tj. kako biti još zdraviji (ako smo već zdravi) ili kako imati zdravi karakter usprkos nekim tegobama. Što možemo činiti i u čemu se vježbati da bi imali radosnijii smisleniji život? U koncu, nekad je kombinacija obje strane istog novčića “mentalnog zdravlja” istovremeno korisna, samo na drugačiji način.

Vidimo se na predavanju!

Predavač

Matej Sakoman je magistar psihologije i stručnjak na području ljudskih resursa i organizacijskog razvoja. Uz ljubav prema klasičnoj psihologiji i psihologijskim istraživanjima, održao je više stotina radionica za ugledne kompanije i radio kao HR manager. Kao posebnu strast navodi područje “Serious Gaminga” te “Training through Gaming” organizacijskog i osobnog razvoja. S partnerom, Franom Mikuličićem, pokrenuo je brand Orgcraft kao novo poglavlje i alternativu klasičnom gamificationu.

Kao osnivač i voditelj Kluba psihologa i HR stručnjaka, radi na promociji struke; ugostio je brojne stručnjake koji su pričali o svojim uspjesima, neuspjesima, otkrićima i spoznajama te prenosili bit psihološke struke i ljudskih resursa.

Lokacija i vrijeme

04.11.2021. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe. Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex