Što sam naučio na planini

online predavanje

“Što sam naučio na planini”

Svatko ima neki svoj životni “projekt”. Neovisno o njegovoj vrsti, svaki uspješan projekt ima sličan put i faze nastajanja. U online predavanju “Što sam naučio na planini – put do cilja je izvan okvira”  Milan Majerović-Stilinović podijelit će svoja zapažanja o nužnim koracima na putu do ostvarenja zadanog cilja.
Ono što je prije dvije godine počeo kao Facebook blog “Što sam naučio na planini” je u srpnju ove godine Milan pretvorio u knjigu kratkih priča koja je lijepo primljena od publike i kritike.

Knjiga je već 3 mjeseca zaredom na prvom mjestu prodaje u hrvatskim knjižarama u kategoriji “Putopisi i putovanja”. Osim na Festivalu svjetske književnosti i Festivalu europske kratke priče, najcijenjenijim hrvatskim i regionalnim književnim festivalima, već ju je predstavio i na Mosor Film Festivalu, ali i na stazama Velebita i Medvednice.

U predavanju će iznijeti što vidi kao ključne korake nastanka i daljnjeg razvoja tog, ali i svakog drugog osobnog projekta. Pri tom će vam pročitati i neke dijelove knjige, kao poticaj onomu u što ste se vi dali, bilo to pokretanje novog posla, renoviranje stana ili pronalaženje vlastite kreativne oaze. Savjeti s planine vrijede za mnogo toga, na svim nadmorskim visinama.

Pridružite se novom online seminaru SimBex Akademije!

Predavač

Milan Majerović-Stilinović rođen je 1972. godine. Kao diplomirani i slobodni novinar radio je u dnevnim listovima, na radijskim postajama, web portalima i internetskim televizijskim programima. Još uvijek najviše prepoznatljiv kao TV reporter, urednik i voditelj, posljednjih godina radi kao savjetnik za odnose s javnošću. Urednik je programa “Međunarodne autorske kreativne konferencije” koja će se u 11. mjesecu u Zagrebu održati 8. put, ali zbog okolnosti u potpuno digitalnom izdanju.

Lokacija i vrijeme

12.11.2020. od 18:00 online – link za prijavu dobiva se putem newslettera ili nam se javite na besplatan broj 0800 206 206 ili mail kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe, a predavanje ćemo po potrebi ponoviti.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex