Stilovi osobnosti – kako bolje razumjeti ljude drugačije od nas

Stilovi osobnosti - kako bolje razumjeti ljude drugačije od nas

Koliko puta ste se u poslovnom ili privatnom okruženju susreli s nekim koga uopće ne razumijete i s kojim je komunikacija sasvim drugačija od one na koju ste navikli? Vi kao da govorite „španjolski“, a ta osoba „kineski“? Jeste li primijetili da s ljudima koji imaju sličan komunikacijski stil sve ide lako i kao da govorite istim jezikom? Zašto je to tako?

Podloga za komunikaciju su 4 osnovna tipa osobnosti prema DISC klasifikaciji, koje kad bolje razumijemo možemo s lakoćom razumjeti one različite od nas.

Pridružite nam se na predavanju SimBex Akademije „Stilovi osobnosti i kako bolje razumjeti ljude drugačije od nas” koje će se 24.01.2019. od 17:45 do 20h održati u dvorani Školske knjige, Masarykova 28/ 3. kat.

Predavanje će otvoreno govoriti o manama i prednostima naših stilova osobnosti te izazovima svakodnevne komunikacije. Svakom će sudioniku biti omogućeno, ukoliko želi, ispunjavanje DISC upitnika, čime će utvrditi koji tip osobnosti kod njega dominira. Osim vlastitog rezultata po ispunjavanju upitnika, sudionici predavanja će dobiti i puno bolje razumijevanje vlastite osobe te drugih koje susreću te se time lakše usredotočiti na različitost sebe i drugih.

Predavač:

Matej Sakoman, magistar psihologije.
U zadnjih 10 godina surađivao je kao konzultant, poslovni trener i HR manager s vodećim tvrtkama u Hrvatskoj. Kao junior HR specijalist, Matej je stekao kredibilitet kroz osmišljavanje “best practice” modela u bankarskom sektoru sa izvanrednim rezultatima nakon čega je preuzeo vođenje tvrtke Resisto koja se bavi HR partneringom i poslovnom edukacijom. Uz više od 300 dana treninga i poslovnih edukacija, Matej je bio i dio menadžmenta Poliklinike Bagatin s kojom i dalje surađuje kroz projekt Bagatin akademije.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex