Snaga samomotivacije

SB Akademija_Naučite GRIT

Snaga samomotivacije

Samomotivacija u izazovnim okolnostima, poput ovih u kojima se trenutno nalazimo, postaje jedna od ključnih životnih vještina. To je univerzalna vještina u kojoj nas nikakve okolnosti neće omesti da ostvarimo ono što želimo i zadržimo kvalitetu života.

Na novom predavanju SimBex Akademije pričat ćemo o uzrocima pada samomotivacije te sudionike naučiti alate kojima uvijek mogu potaknuti samomotivaciju. Kada jednom naučimo samomotivaciju, postajemo i ostajemo svoj vlastiti trener, koji nas uči da uspjeh ovisi o nama, a ne o okolnostima.

Predavač

Iva Belé je poslovni konzultant i trenerica načela uspjeha sa 20-godišnjim iskustvom na menadžerskim pozicijama. Njezin Success Concept potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu, ciljeve i unutarnju snagu kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore. Iva je prvi europski certificirani trener Canfield Metodologije. Trenirana je i certificirana u SAD-u osobno od Jacka Canfielda,“America’s #1 Success Coach-a”. Autorica je knjige „Vibracija uspjeha“ u izdanju Školske knjige.

www.ivabele.com

Lokacija i vrijeme

13.01.2022. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe. Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex