Više informacija o aplikaciji

Što je SimBex aplikacija?


S ciljem pružanja pomoći što većem broju korisnika, SimBex je kreirao mobilnu aplikaciju kroz koju na jednostavan način nudi savjete i informacije o problemu inkontinencije.

Ono što SimBex aplikaciju izdvaja od ostalih mobilnih aplikacija koje se bave problemom inkontinencije jest činjenica da je SimBex aplikacija nastala kao rezultat dugogodišnjih istraživanja, educiranja i savjetovanja.

Svakom našem korisniku želimo olakšati pristup savjetima i informacijama koje mogu biti od pomoći pri prevenciji inkontinencije, otkrivanju njenih uzroka, pronalasku odgovarajućeg pomagala. Stoga smo odlučili svoje iskustvo i znanje, stečeno u preko 30 godina rada, oblikovati u jedinstvenu, besplatnu aplikaciju.


Kome je namijenjena SimBex aplikacija?


SimBex mobilna aplikacija je namijenjena svakoj osobi koja se suočava sa problemom inkontinencije kao i njenim bližnjima kako bi dobili detaljniji uvid u ovaj zdravstveni problem te mogli lakše razumjeti i pružiti podršku. Aplikacija je namijenjena i onima koji se ne suočavaju sa inkontinencijom ali žele znati više o njenim uzrocima kao i o načinu prevencije.


Što SimBex aplikacija nudi?


SimBex aplikacija sastoji se od nekoliko modula od kojih izdvajamo Savjeti, Vježbe i Dnevnik.

Kroz modul Savjeti aplikacije korisnik može doznati više o tipovima inkontinencije, uzrocima, prevenciji, vrstama pomagala, njihovoj pravilnoj primjeni, njezi kože, itd.

Modul Vježbe korisnicima nudi detaljne informacije i upute za izvođenje vježbi mišića zdjeličnog dna - vježbi sa višestrukim načinom primjene u svakodnevici koje učinkovito pomažu pri stres inkontinenciji ali i pri poboljšanju potencije kod muškaraca. Koristi ovih vježbi se očituju u povratku tonusa mišića nakon porođaja, zadržavanja mokraće te pospješivanju prokrvljenosti genitalnog područja što ima povoljan utjecaj na seksualni život.

Zahvaljujući modulu Dnevnik, korisnik može dobiti detaljan uvid u odrađene vježbe mišića zdjeličnog dna kao i u potrošena pomagala. Podaci o vježbama i potrošenim pomagalima se prikazuju po danima te sumirano za zadnjih 7, 30 i 365 dana.


Kako preuzeti SimBex mobilnu aplikaciju?


Aplikacija je dostupna za uređaje sa iOS i Android operativnim sustavima. 
Preuzmite aplikaciju putem sljedećih linkova:


Image
Image