Lako je kad je lako. A što kad nam nije lako u životu?

Lako je kad je lako. A što kad nam nije lako u životu?

Lako je kad je lako. A što kad nam nije lako u životu?

Lako je kad je lako. A što kad nam nije lako u životu. Često se pitamo što je to emocionalna stabilnost, kako to da neki ljudi podnesu nešto, a neki ne…
Zašto je to tako? Ima li neki način na koji treba misliti ili postoji neki čarobni štapić, čarobna rečenica, magična moć? Kako se preživljava ono najgore?

Ono gdje bol nadrasta poimanje boli i patnje…u to istraživanje idemo zajedno u ovom predavanju.

Predavač

Hrvoje Handl, dr. med., psihijatar, je od 2006.g. u psihoanalitičkoj edukaciji te su mu primarna područja rada perfekcionizam i samokritičnost, poremećaji hranjenja te poremećaji osobnosti.

“U vremenima gubljenja ravnoteže na razne načine, bavim se pokušajima da pomognem uspostavi neke drugačije, nove, promijenjene i zdravije ravnoteže. Stara je nemoguća. Nova da. Razmišljajući kroz psihoanalitičke teoretske postavke i kroz svoj mentalni prostor nastojim dati onima koji pate sigurno mjesto i mogućnost da u sebi nađu onaj svemir koji su možda oblaci raznih psihičkih procesa zaklonili. Na taj način zajedno postajemo meteorolozi i zvjezdoznanci no također i geolozi i speleolozi dubokih tmina i hodnika ljudske psihe. Povremeno jednostavno budemo samo na zemlji. Tako trenutno vidim ono što radim no siguran sam da će se i to promijeniti u simbolima i slikama”.

Lokacija i vrijeme

08.04.2021. od 18:00 h online

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex