Škola ravnoteže – balansirajte um i tijelo

Naučite poticati zdravlje ljudskog tijela i uma u skladu s modernim stilom života! Doznajte kako balansirati naprezanje i regeneraciju te maksimalno održati zdravlje i dugovječnost. Tijekom predavanja naučit ćete puno o hormonima, živčanom sustavu i probavi, a govorit ćemo i o aktivnosti drugih tjelesnih sustava, kao i o prirodi ljudskog uma.

Pridružite nam se 2.4.2020. od 18h na online predavanju Simbex akademije “Škola ravnoteže – balansirajte um i tijelo“.

Predavač: Lina Višić, psihologica s iskustvom u području zdravstvene, kliničke i organizacijske psihologije. Završila je studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te je diplomirala istražujući odnos psiholoških karakteristika ljudi i njihovih tjelesnih simptoma stresa.
Svoje usavršavanje započela je kao psiholog u Klinici za psihijatriju Vrapče. Iskustvo na području organizacijske psihologije je stjecala radeći u agenciji za zapošljavanje Adecco te kao konzultant u području poslovnog savjetovanja za tvrtku Ramiro.
Trenutno je zaposlena u Poliklinici Orlando, gdje svakodnevno kroz individualni rad s pacijentima primjenjuje znanje i vještine iz područja psihologije. Kontinuirano se usavršava kroz dodatne edukacije i praktični rad s pacijentima, ali i kroz vođenje psihoedukacija za različite organizacije i skupine polaznika diljem Hrvatske.

Lokacija i vrijeme:

02.04.2020. u 18:00h, online – link za prijavu dolazi putem newslettera.

U predavaonici će sudjelovati prvih 100 prijavljenih, a predavanje ćemo po potrebi ponoviti.

Trajanje predavanja je 60min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex