Ekologija u kućanstvu – krenimo od sebe

SIMBEX AKADEMIJA vas poziva na online predavanje EKOLOGIJA U KUĆANSTVU – KRENIMO OD SEBE; 16.4.2020. u 18h.

Što smo svjesniji sebe, svjesniji smo i svojih misli, riječi i djela koja utječu na sve oko nas. Kako možemo svi pridonijeti boljim uvjetima na svijetu? Tako da se odgovorno ponašamo prema ljudima i prirodi. Razmišljate li ponekad kakav utjecaj na okoliš ima naše ponašanje u kućanstvu i što bismo sve mogli napraviti kako bismo smanjili kućni otpad?

Pridružite nam se 16.4.2020. od 18h na online predavanju SimBex Akademije “Ekologija u kućanstvu – krenimo od sebe“

Predavač:

Mladen Iličković od 1998. godine radi na Hrvatskoj radioteleviziji u emisijama „Zagrebačka panorama“, „Mir i dobro“ te svim emisijama tadašnjeg informativnog programa, a trenutno je zaposlen u odjelu Obrazovanje i znanost. Od 2006. godine počinje uređivati emisiju „Eko zona“, koja se emitira i danas.

Redovito vodi međunarodne skupove o zapošljavanju osoba s invaliditetom, okrugle stolove o obnovljivim izvorima energije i održivom razvoju, a u sklopu projekta „Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture“ održao je i predavanje „Empatijom do zaokreta“. Dobio je mnoge nagrade za svoj rad, među ostalim i nagradu Zbora za okoliš Hrvatskog novinarskog društva “Velebitska degenija” 2010. i 2017. godine te Greenovation award “GREEN MARK – SIGN OF  EXCELLENCE“ 2012. godine.

Lokacija i vrijeme:

02.04.2020. od 18:00 online – link za prijavu dolazi putem newslettera.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe, a predavanje ćemo po potrebi ponoviti.

Trajanje predavanja je 60min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex