Razvoj inovacije u poslu (Vukovar)

Razvoj inovacije u poslovnom okruženju, u današnje vrijeme kada se čini kao da se sve razvija brzinom munje, može zaista biti veliki izazov.
Što su zapravo inovacije i postoji li u poslu neki jednostavniji pristup za ostvarivanje takvih poslovnih rješenja?

Potraga za nečim novim i drugačijim može mnogo puta djelovati kao potraga za iglom u plastu sijena ili kao potraga za blagom uz mape koje je gotovo nemoguće iščitati…
Neke stvari mogu biti jednostavnije, samo drukčiji pogled i pristup već mogu biti dovoljni za nešto potpuno novo i drugačije.
Naravno, ne postoji čudotvorni lijek za sve što se na tržištu događa, ali je ponekad samo jedan detalj, koji do sada nismo uočili (jer nismo znali gdje gledati), taj koji će učiniti razliku i napraviti neki pomak…

Bez očekivanja magije, uz očekivanje zanimljivog sadržaja prožetog “inovativnim” pristupom, zajedno ćemo odraditi taj korak u promjeni percepcije ili samo dodatka na postojeću.

Predavač Irena Sužnjević, uz završeni master iz inovacija u biznisu na Illinois Institutu za Tehnologiju, ima mnogobrojne certifikate iz područja komunikacije, marketinga, psihologije i dr., sa ciljem konstantnog osobnog razvoja. Posljednjih 13 godina radila je na domaćim i stranim tržištima u područjima prodaje, marketinga, team buildinga, HR menadžmenta, organizacije kongresa i sajmova te održavanjem predavanja i radionica između ostalog i na konferenciji inovacija u Chicagu.

Lokacija predavanja:
BIC – Poduzetnički Inkubator Vukovar,
Gospodarska Zona 15, 32000, Vukovar

Vrijeme: 16.10.2019. od 11 do 13h.

Vidimo se!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex