Proizvodi koji pomažu u sprječavanju nastanka dekubitusa

Antidekubitalni madraci su namijenjeni osobama koje su dugotrajno vezane za krevet. Izrađeni su od posebne pjene koja osigurava maksimalnu udobnost i sprečava nastanak pritiska. Madraci se isporučuju s presvlakom koja je rastezljiva u svim smjerovima, prozračna, nepropusna na tekućine i otporna na grinje. Periva je na 95° C.  Svima nam je poznato koliko je važna udobnost tijekom ležanja i da se probudimo umorni ukoliko smo spavali na neudobnom ležaju. Zamislite kako se osjećaju osobe koje su stalno u ležećem položaju.

Anatomski jastuci  za podlaganje mogu znatno pridonjeti udobnosti ležanja. Izrađeni su od pjene koja se anatomski prilagođava obliku glave, vrata i ramena čime se postiže optimalan oslonac i izjednačavanje pritiska. Jastuci imaju višenamjensku primjenu. Mogu se koristiti za namještanje i podlaganje nogu, za izjednačavanje  pritiska i stabilizaciju, za rasterećenje područja pete, za stabilizaciju leđa i sl. Perivi su na 60˚C.

Posebni jastuci za invalidska kolica su također izrađeni od pjene koja se prilagođava temperaturi i obliku tijela, čime se povećava udobnost sjedenja. Stabilizira se položaj prilikom sjedenja i smanjuje pritisak na koštane izbočine. Istovremeno podupiru pravilan položaj sjedenja.

Kreveti za njegu su namijenjeni za njegu osoba koje su, uslijed raznih oboljenja, dugotrajno vezane za krevet. Zadovoljavaju stroge zahtjeve njege u kući i domovima za njegu starih i bolesnih osoba. Bočne rešetke osiguravaju dodatnu zaštitu osobe,  a lako se i brzo montiraju. Dio za glavu i noge stupnjevito se podešava uz pomoć upravljača. Ovi kreveti imaju različite dodatke  kao što su držač infuzije,  držač za bocu za urin i drugo. Odlikuje ih izvanredna funkcionalnost i udobnost.

Svi proizvodi su dostupni na najam, za više informacija pogledajte ovdje. Zahvaljujući svim dostupnim proizvodima, kvalitetnoj medicinskoj kozmetici i pravilnoj njezi, DEKUBITUS SE MOŽE SPRIJEČITI !

Naš specijalist za proizvode Vam stoji na raspolaganju kod odabira i pojašnjenja o madracu. Edukacija na temu “Prevencija od dekubitusa” je po želji moguća.

Obratite nam se na besplatan info telefon 0800 206 206