Iskustva njegovatelja i korisnika

„Pumpa je jednostavna za primjenu i tiha“

Koristimo antidekubitalne madrace već duže vrijeme. Lako se koriste i čiste. Pumpa je jednostavna za primjenu i tiha. Njega pacijenata postaje jednostavnija, pogotovo uz primjenu dodatnih pomagala. Najam je odlična opcija pošto smanjuje troškove.
Glavna sestra

“Jednostavni za korištenje i postavljanje, imaju funkcije za sigurnu i kvalitetnu njegu.“

Naša jedinica je dio Onkološke klinike u bolnici. Brinemo o kroničnim bolesnicima u posljednjim stadijima života. Imamo nekoliko antidekubitalnih madraca i nekoliko naprednijih zračnih madraca. Iako smo ih imali u najmu, sada smo kupili i svoje. Madraci su jednostavni, funkcionalni i vrijede. Jednostavni su za korištenje i postavljanje te imaju funkcije za sigurnu i kvalitetnu njegu. Kompanija je uvijek nudila sve kvalitetne informacije i pomagala nam pronaći riješenja za naše pacijente.
Voditeljica odjela

“Madrac koji olakšava bol ima same prednosti”

Mi smo isprobali i testirali madrace Care of Sweden na našim pacijentima pa tako i na jako bolesnom pacijentu sa teškim stupnjem dekubitusa. U 2 i pol godine prijašnjih pokušaja liječenja rane ovaj pacijent nije pokazao pomaka u ozdravljenju na žalost iz različitih razloga npr. pumpe u madracima nisu pomagale u olakšavanju boli podjednako, zrak u madracu hladio je pacijenta i pumpa je zujala po noći. Konačno smo isprobali i madrac od Care of Sweden koji je odmah prihvaćen od strane pacijenta te smo vrlo brzo vidjeli pomake u ozdravljenju. Ono što su drugi pacijenti izjavili:
Tiho je.
Ne hladi.
Podjednako olakšava bol i umiruje.
Iznimno je ugodan za ležanje.
Konačno se nisam osjećao jeftino.

Osoblje je izjavilo da ih je jako lako za čistiti. Žao nam je što ranije nismo bili u mogućnosti doći u doticaj sa ovim madracima, jer su na žalost neki naši pacijenti doživjeli ovu ugodu samo u svojim posljednjim danima. Da smo ih ranije imali, neke rane se sigurno ne bi razvile, sigurno ne u ovom obujmu. Mogli smo primjetiti da se rana zatvara i suši te da nema više miris niti ispušta ikakav iscjedak. To je također omogućilo smanjivanje potrebe za lijekovima te povećalo kvalitetu života pacijenta pred kraj života.
Medicinska sestra

“Zadovoljava sve potrebe koje odjel zahtjeva što se tiče funkcionalnosti, jednostavnosti pa čak i cijene“

Pedijatrijska klinika pregledava, brine i liječi djecu i adolescente kojima je potrebna njega specijalista. U posebnim slučajevima vezanim uz specifična oboljenja, klinika prima i starije pacijente. Klinika pokriva sve pedijatrijske potrebe te ima posebnu odgovornost prema kronično oboljeloj djeci pa i djeci koja su operirana i imaju ortopedskih problema.
Uzeli smo više različitih vrsta madraca od Care of Swden, koji zadovoljavaju sve potrebe koje odjel zahtjeva što se tiče funkcionalnosti, jednostavnosti pa čak i cijene. Madraci pomažu u zacijeljenju rana čak kategorije 4. Zadovoljni smo s madracima.
Glavna sestra

“Madrac je jednostavan za korištenje”

Na kardiologiji smo testirali andtidekubitalne madrace iz Care of Sweden u vremenskom intervalu od tri mjeseca. Osoblje i pacijenti su bili vrlo zadovoljni. Madrac je jednostavan za korištenje, čišćenje i prijenos. Vrlo lako se okreće pacijenta na ovim madracima. Sveukupmo je osoblje bilo jako zadovoljno.
Šef jedinice njege

“Nema znaka dekubitusa tokom hospitalizacije”

Nekoliko mjeseci smo testirali madrace Care of Sweden na neurologiji. Svi su bili vrlo zadovoljni. Zahvaljujući visokoj kvaliteti madraca, nije bilo znakova dekubitusa tokom hospitalizacije naših pacijenata.
Pomoćna sestra

“Spavaš poput kraljeva”

Tokom jeseni 2009. hospitalizirana sam u kritičnom stanju. Madrac na koji su me stavili mi je po prvi put u puno vremena omogućio miran san i buđenje bez boli. Tako nešto nisam zaista dugo osjetila. Obitelj je pročitala marku madraca-Care of Sweden. Nakon što sam već šest mjeseci uzimala lijekove protiv boli, odmah sam se zainteresirala za ovog proizvođača i krenula u potragu za nabavkom madraca. Prvi madrac koji su mi poslali mi nije odgovarao, ali srećom, imaju više različitih vrsta pa je već idući bio savršen i sada spavam poput kraljeva. Budim se odmorna i ne osjećam bol niti tokom noći niti ujutro. Također nema nastanka dekubitusa, kojem sam podložna pošto se ne mogu kretati puno. Zahvaljujem se na mogućnosti da se mogu veseliti sutrašnjem danu.
Osoba