Powerful ME ep 8: Prodajni treninzi, alati i komunikacija

U osmoj epizodi podcasta POWERFUL ME ugostili smo prodajnog trenera Danijela Bićanića, vlasnika Bićanić Consultinga koji održava internacionalne treninge prodaje te ostvaruje sjajne rezultate.

Danijel Bićanić započeo je novu epizodu podcasta šaljivim odgovorom na pitanje o njegovom sloganu na LinkedInu koji glasi „Prodajni trener koji poštuje vašu inteligenciju.“

Osvrnuo se na razlike u prodaji između našeg tržišta i onih u zapadnim zemljama, koje imaju puno više velikih poduzeća. Istaknuo je i pristup u prodaji – na zapadu se sve više gubi osobni pristup.

Danijel je s nama podijelio i svoja iskustva u držanju edukacijskih treninga, gdje je primijetio kako ljudi povremeno pružaju otpor zbog neslaganja između onoga što ih podučava i onoga što se događa u njihovoj tvrtki. Svoje treninge zapravo smatra prodajnim razgovorom u kojem raznim metodama pretvara pružatelje otpora u svoje saveznike, partnere, odnosno ljude koji žele sudjelovati.

Komunikacijske vještine koje su vrlo bitne u prodaji, po Danijelovom mišljenju, trebale bi se podučavati već od petog ili šestog razreda osnovne škole. Iako je tehnologija napredovala i pomaže u prodaji, važno je da prodavači nauče kako prepoznati priliku i kako njegovati odnose s kupcima.

Za kraj nam je, opet na šaljiv način, naveo tri po njemu najvažnija prodajna alata.

Poslušajte uspješnog trenera prodaje Danijela Bićanića u osmoj epizodi podcasta POWERFUL ME na našem YouTube kanalu.

 

Sa željom da kontinuirano radimo na unaprjeđenju podcasta, molimo Vas da nakon gledanja ispunite Upitnik o zadovoljstvu gledatelja. Voljeli bi čuti Vašu povratnu informaciju.

Najave idućih sugovornika i tema nadolazećih epizoda možete pratiti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex