Powerful ME ep 4- Održivi luksuz, izazovna iskustva i snaga prirode

SimBex Akademija vam s veseljem donosi novu epizodu podcasta POWERFUL ME.

U četvrtoj epizodi podcasta ugostili smo Larisu Čišić, arhitekticu, dizajnericu, vječnu putnicu i strastvenu ljubiteljicu života koja kreira arhitektonska i dizajnerska rješenja u segmentu održivog luksuza.

Iako nas luksuz asocira na skupe stvari, raskoš i blještavilo, luksuzom današnjice smatra se imati više vremena za sebe, koristiti prirodne materijale i postići da naše okruženje utječe na smanjenje razine stresa. Mag.ing.arh. Čišić, kao dizajnerica rješenja u segmentu održivog luksuza, smatra da priroda drži ključ pravog luksuza i mira i na kraju uvijek pobjeđuje.

Bogato iskustvo putovanja, od kojih najviše ističe ono u Japan, stekla je kao ambiciozna studentica arhitekture. Iako je bilo i uspona i padova na putu do ostvarenja ciljeva, arhitektica Čišić padove vidi kao poticaj za poboljšanje sebe, jer vjeruje da se sve događa s razlogom. Podijelila je s nama tri alata koji joj, kao poduzetnici, pomažu kod nošenja sa svakodnevnim stresom i vraćanjem u balans.

Jesmo li svjesni vlastitog okruženja i potrebe za održivim življenjem?

Cijelu epizodu podcasta možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Sa željom da kontinuirano radimo na unaprjeđenju podcasta, molimo Vas da nakon gledanja ispunite Upitnik o zadovoljstvu gledatelja.

Najave idućih sugovornika i tema nadolazećih epizoda možete pratiti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex