Powerful Me ep 2- Kako pobijediti strah, ojačati i zavoljeti sebe

Powerful Me

SimBex Akademija vam s veseljem donosi novu epizodu podcasta POWERFUL ME.

U drugoj epizodi podcasta urednica i voditeljica Iva Belé ugošćuje Hrvoja Handla, psihoanalitičara, liječnika, specijalista psihijatra, voditelja dnevne bolnice za poremećaje hranjenja pri Klinici za psihijatriju Sveti Ivan.

Osim Medicinskog fakulteta u Zagrebu, diplomirao je i glumu na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu te iza sebe ima višegodišnje iskustvo bavljenja glazbom. Završio je i dugogodišnju psihoanalitičku edukaciju.

Dr. med. Hrvoje Handl, govoreći o krizama koje su nas pogodile u ne tako davnoj prošlosti – misleći pritom na epidemiju virusa COVID 19 i potres – savjetuje kako takve situacije možemo lakše prebroditi, što možemo iz njih naučiti i kako možemo poboljšati sebe.

Dotiče se i teme „epidemija narcizma“ gdje objašnjava kako je ona nastala, tko su narcisoidni ljudi, kako se ponašaju i zašto imaju (obično negativan) utjecaj na druge. Naglašava kako je važno osvijestiti narcizam u pojedincu jer se psihoterapijom može ublažiti negativan utjecaj narcisoidne osobe na njegovu okolinu.

Savjeti dr. Handla o tome kako prihvatiti starenje i zašto vjerovati u ljubav motivirat će vas na samoanalizu te prihvaćanje i voljenje sebe.

Cijelu epizodu podcasta možete pogledati na našem Youtube kanalu.

 

Sa željom da kontinuirano radimo na unaprjeđenju podcasta, molimo vas da nakon gledanja ispunite Upitnik o zadovoljstvu gledatelja.

Najave idućih sugovornika i tema nadolazećih epizoda možete pratiti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex