Povratak vitezova i sedam ljudskih vrijednosti

SB Akademija_povratak vitezova

Povratak vitezova i sedam ljudskih vrijednosti

Tema viteštva u svim je vremenima bila aktualna i privlačna. Put viteštva, odnosno razvoj i manifestacija pravog čovještva jest posljednja etapa evolucije svake duše. I u ovome romanu, Povratak vitezova, arhetipski Merlin i Artur, učitelj i učenik, duša i osobnost, personificirani principi mudrosti i pravednosti, suosjećanja i neustrašivosti, simboliziraju unutarnju ljudsku prirodu te put njezina razvoja i posvećenja na putu pronalaska Svetog Grala, odnosno prosvjetljenja i samorealizacije.

Glavna ideja ovog filozofsko-etičko-duhovnog romana – u kojemu se Merlin, drevni učitelj mudrosti i viteštva, pojavljuje u 21. stoljeću i poučava životnoj mudrosti mladog Artura i Marijetu, jest povratak viteštva, odnosno razvoj svjesnosti, hrabrosti i plemenitosti u svakome od nas.

Kroz interaktivno predavanje koje nosi naslov Povratak vitezova i 7 ljudskih vrijednosti dotaknut ćemo se i tema kao što su unutarnji glas, samopouzdanje, povjerenje u sebe, pažnja i koncentracija, ali i povlačenja u osamu, tamne noći duše, unutarnje borbe sa zmajevima te mnogih drugih koje će biti zanimljive ljudima koji su na putu samorazvoja.

Pridružite nam se na novom predavanju SimBex Akademije!

Predavač

Borna Lulić već 20 godina drži edukacije u obrazovnom, javnom i korporativnom sektoru. Karijeru je započeo kao gimnazijski profesor etike i filozofije, potom je radio kao urednik u Školskoj knjizi te je održao više od 1000 radionica i predavanja za učenike i učitelje diljem Hrvatske, a godinama je bio i član državne komisije Lidrana.

Zadnjih deset godina radi kao business trener, facilitator i coach u korporativnom području gdje vodi edukacije iz poslovnih, menadžerskih i liderskih vještina.

Lokacija i vrijeme

05.05.2022. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe. Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex