Pokrenimo imunitet prehranom

Pokrenimo imunitet prehranom online predavanje SimBex Akademija

Kako bismo upravo u ovom trenutku kada je najpotrebnije osvijestili načine kako osnažiti imunitet, uveli smo novo predavanje – POKRENIMO IMUNITET PREHRANOM.
Razmišljate li o svojem zdravlju? Čujete sa više strana kako se spominje imunitet, njegov pad i njegovu povezanost sa hranom, ali ne znate točno koje savjete primijeniti u svojem životu? Ovaj zadatak ne mora biti težak, samo je potrebno imati prave informacije na jednom mjestu.
Kako pametnim izborom namirnica i suplementima možemo dati podršku našem imunitetu da se nosi sa svim izazovima?

Pridružite nam se 23.4.2020. od 18h na online predavanju SimBex Akademije “Pokrenimo imunitet prehranom“.

Predavač: Karmen Matković Melki, dipl.ing.preh.tehn., nutricionist

Karmen Matković diplomirala je nutricionizam na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radi u nutricionističkom savjetovalištu i bioljekarni Bioleptir pri prvom privatnom Centru za štitnjaču, Poliklinici Leptir u Zagrebu. Suvlasnica je Definicija hrane, edukativnog centra za savjetovanje u području nutricionizma i koautorica internetske nutricionističke enciklopedije www.definicijahrane.hr i popularne mobilne aplikacije “Bebin kalendar dohrane”. Suosnivačica je udruge Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma (HACPN) u čijem radu aktivno sudjeluje te je članica Hrvatskog Saveza Nutricionista (HSN) i potpredsjednica organizacijskog odbora Međunarodnog Kongresa Nutricionista.
Trenutno završava poslijediplomski specijalistički studij „Fitofarmacija s dijetoterapijom“ na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Predavač je stručnih predmeta na studiju Gastronomije Visoke škole Aspira. Autorica je mnogih znanstveno-popularnih nutricionističkih članaka i aktivna sudionica stručnih skupova i kongresa iz područja kliničke prehrane i nutricionizma.

Lokacija i vrijeme:

23.04.2020. od 18:00 online – link za prijavu dobiva se putem newslettera.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe, a predavanje ćemo po potrebi ponoviti.

Trajanje predavanja je 60min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex