Podcast POWERFUL ME – SimBex Akademija & Iva Belé

Podcast POWERFUL ME, powered by SimBex Akademija & Ive Belé

S veseljem vam predstavljamo nastavak projekta suradnje SimBex Akademije i Ive Belé – ovaj puta u obliku podcasta POWERFUL ME.

Cilj POWERFUL ME podcasta je ugostiti inspirativne sugovornike koji nas svojim iskustvom i znanjem potiču da unaprijedimo sebe. Epizode će biti objavljene na našem youtube kanalu, kako biste ih mogli pogledati kad god želite i vraćati im se kad osjetite potrebu za isto.

U prvoj epizodi podcasta gostuje Sanja Toljan, liječnica, anesteziolog, specijalistica preventivne i anti age medicine, autorica brojnih knjiga među kojima je i „Čudesna moć hormona“ kojom je promijenila živote mnogih.

Dr. Toljan najviše se bavi poremećajima hormonskog sustava i liječenjem bioidentičnim hormonima; kao pionir te metode u Hrvatskoj, podučava pacijente kako svoje hormone balansirati promjenom stila života. Svakodnevno radi na zdravstvenoj edukaciji, drži predavanja i seminare osobama koji žele popraviti svoje zdravlje i životni stil.

Voditeljica i urednica podcasta Iva Belé, poslovna savjetnica i trenerica načela uspjeha, razgovara s dr. med. Sanjom Toljan o hormonima kao „softwareu“ našega tijela, cirkadijanom ritmu te novim spoznajama iz područja psihoneuroendokrinoimunologije (PNEI). PNEI proučava interakcije između psihe, neuronskih i endokrinih funkcija te imunoloških odgovora, odnosno naglašava povezanost psihe, mozga i tjelesnih sustava.

Svojim iskustvom i osobnim primjerima dr. Toljan nas ohrabruje da nađemo svoj talent, prijeđemo moguće prepreke na putu ostvarenja svojih ciljeva, a da pritom ne gubimo strpljenje i motivaciju.

Cijelu epizodu podcasta možete pogledati na našem Youtube kanalu.

Sa željom da kontinuirano radimo na unaprijeđenju podcasta, molimo Vas da nakon gledanja ispunite Upitnik o zadovoljstvu gledatelja.

Najave idućih sugovornika i tema nadolazećih epizoda možete pratiti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex