Pamćenje i koncentracija

Do sada ste u životu trebali naučiti puno toga! Hodati, računati, pisati, kuhati… možda i prijaviti porez ili popraviti auto. Vaš je mozak, u suradnji s ostatkom tijela, trebao obraditi puno podataka. Razmislite samo koliko je sada podataka oko Vas! Podataka o bojama, oblicima, mirisima… A naravno, tu je i naš unutarnji svijet — svijet misli, emocija, stavova… Izazovno je obraditi takvu količinu podataka, čak i najnaprednijem računalu! Jeste li se ikada pitali kako naše tijelo i um uspijevaju sve ovo?

Pamćenje i koncentracija su, pritom, dva vrlo važna procesa. Oni nam pomažu da djelujemo i da postignemo bilo kakav uspjeh! To se odnosi i čak i na ‘najmanja’ postignuća u danu — npr. kuhanje ili oblačenje čarapa, a onda i velike poslovne pothvate. Zato se pridružite našem jednosatnom on-line seminaru i doznajte više o njima!

Saznajte:

  • što su pamćenje i koncentracija
  • koja je njihova tjelesna osnova
  • koliko prosječan čovjek pamti i kakva je njegova koncentracija
  • trebate li se zabrinuti kada zaboravite što ste jučer jeli za ručak ili kada osjetite trenutak rastresenosti, dekoncentracije — gdje je granica između ‘normalnog’ i ‘nenormalnog’ pamćenja i koncentracije
  • kako su pamćenje i koncentraciju domišljato istraživali velikani svjetske psihologije

Kao praktični šlag na torti — pokazat ćemo Vam kako jačati koncentraciju i pamćenje. Govorit ćemo o tehnikama koje svakodnevno možete primjenjivati sami, koje Vam mogu pomoći da održite vitalnost mozga i ostvarite svoj maksimum!

P.S. bez brige, nećete morati pamtiti pred svima, samo nam se pridružite ?

Radionicu će održati Lina Višić, psihologica s iskustvom u području zdravstvene, kliničke i organizacijske psihologije. Završila je studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a svoje usavršavanje započela je kao psiholog u Klinici za psihijatriju Vrapče. Iskustvo na području organizacijske psihologije je stjecala radeći u agenciji za zapošljavanje Adecco, te kao konzultant u području poslovnog savjetovanja za tvrtku Ramiro. U Poliklinici Orlando je kroz rad s pacijentima primjenjivala znanje i vještine iz područja psihologije. Trenutno posluje kao konzultant za poslovno savjetovanje za inozemne i domaće klijente, u području ljudskih potencijala. Provodi psihoedukacije za različite organizacije i skupine polaznika diljem Hrvatske. Naročito uživa predavati o tjelesnom i mentalnom zdravlju, te principima pozitivne psihologije.

Lokacija i vrijeme:

24.09.2020. od 18:00 online – link za prijavu dobiva se putem newslettera ili nam se javite na besplatan broj 0800 206 206 kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe, a predavanje ćemo po potrebi ponoviti.

Trajanje predavanja je 60min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex