Neurobiologija komunikacije

SB Akademija_Neurobilogija_komunikacije

Neurobiologija komunikacije

Komunikacija je glavni alat međuljudskih odnosa. Ovisno o kvaliteti komunikacije – sve uspijeva ili propada u svim aspektima života. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), kvalitetna komunikacija definirana je kao jedna od pet vještina neophodnih za zdrav i sretan život!

Nova znanstvena dostignuća iz područja psihoneuroimunobiologije potvrđuju značaj komunikacijskog procesa jer dokazuju utjecaj koji misli, emocije i ponašanje imaju na osobnu neurobiologiju te na osobe u našoj okolini. Postoji put prema suradnji, zdravlju i blagostanju ili prema stresu, patnji i bolesti. Potreba za visokom razinom kvalitetne komunikacije je biološka činjenica i potreba. Kao civilizacija ne možemo opstati bez komunikacije, suradnje i podrške.

Pozivamo Vas da zajedno pokrenemo upoznavanje, razumijevanje i osvještavanje funkcioniranja našeg unutarnjeg svemira neurobiologije te učinimo korak prema zdravijem i smislenijem životu.

Vidimo se na predavanju!

Predavač

Renata Kokotović je liječnica opće medicine i voditelj edukacija Belupo d.d. koja  zadnjih 20 godina traga za znanjima i vještinama iz područja psihologije, neurobiologije i energetske medicine.

Put koji ju je vodio od NLP trenerstva, business, life i health coachinga, wingwave coaching-a,  EMDR praktičara, učiteljice Autogenog treninga, učiteljice PMR, Mindfulness trenera, EFT praktičara, voditelja Sistemskih konstelacija te do studija i zvanja logoterapeuta, je integrirala u radu sa pojedincima i grupama kao edukativni trener. Vodi je ljubav i intencija za razumijevanjem i prenošenjem uvida o ljudskom ponašanju te potraga za ostvarivanjem punih potencijala rješavajući se mentalnih i emocionalnih blokada. Ovakav potencijal nam može otvoriti prostore otkrivanja smisla života te unutarnjeg mira, cjelovitosti i zadovoljstva.

Predavač je na kongresima Logoterapije i skupovima liječnika. Član je hrvatske asocijacije osobnih trenera i coaching NLP-a. Član IN – NLP ( International Association of NLP Institutes) i DVNLP ( Deutscher Verband für Neurolinguistisches Programmieren), ICI ( International Association of coaching Institutes). Član je Besser – Siegmund Instituta iz Hamburga i Institutes for Mindfulness Evolving (In-Me).

Također je član HLZ ( Hrvatski liječnički zbor), udruge Logos i SPUH-a, HKPT ( Hrvatska komora psihoterapeuta) te licencirani psihoterapeut smjera logoterapije.

Lokacija i vrijeme

21.10.2021. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex