Mudrost srca

SimBex Akademija-Mudrost srca

Mudrost srca

U patologiji života, žureći za ispunjenjem svojih obaveza, želja i postizanjem ciljeva, često zaboravimo zastati i osjetiti svoje tijelo; Svoje emocije i svoje srce. Naše srce nam vrlo mudro može reći jesmo li na pravom putu ili smo „naslonili ljestve na krivi zid“. Funkcija srca nije samo anatomska i fiziološka. Ona ima svoju magnetnu i duhovnu dimenziju, koja se današnjom tehnologijom može i verificirati. Kako se odnosimo prema svom srcu i srcima svih oko nas, tako to utječe na kvalitetu komunikacije i života, što sigurno stavlja značajnu odgovornost u naše ruke.

Pozivamo Vas da u ovim predblagdanskim danima provedemo zajedničke trenutke, posvećene svojim srcima, kao jedan dražestan poklon, kako bi sve one darove koje ćemo dati ili dobiti oplemenili sa znanjima i mudrošću srca.

Predavač

Renata Kokotović je liječnica opće medicine i voditelj edukacija Belupo d.d. Zadnjih 20 godina traga za znanjima i vještinama iz područja psihologije, neurobiologije i energetske medicine.

Put koji ju je vodio od NLP trenerstva, business, life i health coachinga, wingwave coaching-a, EMDR praktičara, učiteljice Autogenog treninga, učiteljice PMR, Mindfulness trenera, EFT praktičara, voditelja Sistemskih konstelacija te do studija i zvanja logoterapeuta – integrirala je u radu sa pojedincima i grupama kao edukativni trener. Vodi je ljubav i intencija za razumijevanjem i prenošenjem uvida o ljudskom ponašanju –  potraga za ostvarivanjem punih potencijala rješavajući se mentalnih i emocionalnih blokada. Ovakav potencijal nam može otvoriti prostore otkrivanja smisla života te unutarnjeg mira, cjelovitosti i zadovoljstva.

Predavač je na kongresima Logoterapije i skupovima liječnika. Član je hrvatske asocijacije osobnih trenera i coaching NLP-a. Član IN – NLP ( International Association of NLP Institutes) i DVNLP ( Deutscher Verband für Neurolinguistisches Programmieren), ICI ( International Association of coaching Institutes). Član je Besser – Siegmund Instituta iz Hamburga i Institutes for Mindfulness Evolving (In-Me).

Također je član HLZ ( Hrvatski liječnički zbor), udruge Logos i SPUH-a, HKPT ( Hrvatska komora psihoterapeuta) te licencirani psihoterapeut smjera logoterapije.

Lokacija i vrijeme

02.11.2021. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe. Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex