Moje tijelo i hrana (Split)

Koliko znamo o utjecaju hrane na naš organizam? Na koji način pristupamo hrani? Kako se ona obrađuje u našem tijelu i kako znati što je ono pravo za nas? Svako tijelo je posebno, drugačije, te zahtijeva poseban pristup koji samo mi sami možemo spoznati i primijeniti…

Više informacija o našim unutarnjim procesima obrade hrane može nam olakšati razumijevanje onoga što nam zaista treba, kako bismo se bolje povezali sa svojim tijelom i samim time vodili zdraviji život. Budući da jedemo više puta dnevno, hrana ima veliki utjecaj na naše cjelokupno stanje. Možda je vrijeme da ona postane nešto više od napoja organizma… Neka hrana bude Vaš lijek.

Predavač Irena Sužnjević, specijalist Ayurvede, još tijekom četverogodišnjeg studija odrađuje praksu u Hrvatskoj i Indiji gdje se susreće s velikim brojem pacijenata te kroz to iskustvo uviđa koliko hrana može utjecati na poboljšanje zdravstvenog stanja. Susreti s uobičajenim problemima poput iritabilnog crijeva, migrena, artritisa, dermatitisa, psorijaze, nesanice, napuhnutosti, pretilosti i sl. pa sve do težih zdravstvenih stanja i oboljenja u kojima naizgled samo teški lijekovi mogu pomoći, doveli su do spoznaje da hrana može biti podrška ozdravljenju ili čak u potpunosti ukloniti tegobe. Iskustva koja je stekla potaknula su ju na formiranje ovakvog predavanja, koje održava već godinama.

Lokacija predavanja: Gradska knjižnica Marka Marulića Split, Ulica slobode 2, Split
Vrijeme: 29.05.2019. od 18:00 do 20h.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex