Kako uspješno iskoristiti prvi dojam

Kako uspješno iskoristiti prvi dojam

Kako uspješno iskoristiti prvi dojam

Što je prvi dojam? Prvi dojam je vrlo često faktor koji će presuditi u tome hoćemo li biti uspješni u nekoj komunikaciji ili ne. Na ovom predavanju ćemo upoznati; od čega se prvi dojam sastoji i osvijestiti zašto nam je važan. Upoznavanjem svih aspekata pojma prvog dojma postat ćemo puno uspješniji komunikatori. Ali i primatelji poruka i naučiti onu razliku koja čini razliku!

Pridružite nam se na predavanju i saznajte kako uspješno iskoristiti prvi dojam.

Predavač

Jelena Vukmirica Makovičić je – hrvatska glumica, savjetnica i trenerica za javni nastup, govorništvo, komunikaciju i internu korporativnu komunikaciju, te jedina certificirana trenerica i konzultantica scenskog pokreta, glasa i govora sa prestižne The Royal Central School of Speech and Drama (www.cssdd.ac.uk) u Hrvatskoj. Spajajući svoja znanja iz glume, govora, pokreta i teorijskog segmenta izvedbenih umjetnosti i komunikologije, u svrhe pripreme javnog nastupa i rješavanja treme osmislila je specijalizirani program KOMUNIKACIJSKI UMJETNIK.

Docentica je i nositeljica kolegija Tehnike javnih nastupa na Edward Bernays – prvoj visokoj školi za komunikacijski menadžment u Zagrebu. Uz navedene samostalne i suradničke projekte radi u kazalištu, na televiziji i filmu, članica je strukovnih udruga Hrvatska zajednica samostalnih umjetnika (HZSU) i Hrvatsko društvo dramskih umjetnika (HDDU).

Lokacija i vrijeme

10.06.2021. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex