Kako se nositi s manipulatorima

KAKO SE NOSITI S MANIPULATORIMA-01

Kako se nositi s manipulatorima

Ovim predavanjem će dr. Handl otvoriti neke osobine manipulativnih ljudi iz drugih smjerova, okrenuti neke stavove i protresti ih te pokušati ponuditi razumijevanje onog što se vrlo često osjeća kao silna zloba, zlonamjera i zlouporaba. Na predavanju će teorijski i praktično oguliti neke silno zapečene pokrove predrasuda i dati uvid u neke moguće sasvim obrnute odlike onih koje se smatra manipulativnima.

Pridružite nam se na novom online predavanju SimBex Akademije: “Kako se nositi s manipulatorima”. Vrijedi probati proniknuti iza manipulacije, zato se vidimo na predavanju!

Predavač

Hrvoje Handl, dr. med., psihijatar, je od 2006.g. u psihoanalitičkoj edukaciji te su mu primarna područja rada perfekcionizam i samokritičnost, poremećaji hranjenja te poremećaji osobnosti.”U vremenima gubljenja ravnoteže na razne načine, bavim se pokušajima da pomognem uspostavi neke drugačije, nove, promijenjene i zdravije ravnoteže. Stara je nemoguća. Nova da. Razmišljajući kroz psihoanalitičke teoretske postavke i kroz svoj mentalni prostor nastojim dati onima koji pate sigurno mjesto i mogućnost da u sebi nađu onaj svemir koji su možda oblaci raznih psihičkih procesa zaklonili. Na taj način zajedno postajemo meteorolozi i zvjezdoznanci no također i geolozi i speleolozi dubokih tmina i hodnika ljudske psihe. Povremeno jednostavno budemo samo na zemlji. Tako trenutno vidim ono što radim no siguran sam da će se i to promijeniti u simbolima i slikama”.

Lokacija i vrijeme

04.02.2021. od 18:00 h online

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex