Kako savladati krizne situacije?

Online predavanje SimBex Akademije - Kako savladati krizne situacije

Kako savladati krizne situacije?

Zamislite da ste dobili jackpot od milijun kuna! Takav dobitak je zapravo krizna situacija. Zamislite da ste ostali bez posla; naravno da je i to krizna situacija.

A što ako imate pred sobom poslovni put no djeca se naglo razbole? Doživjeli ste još jednu kriznu situaciju. A ako imate nalog da trebate radi preživljavanja kompanije otpustiti 20 ljudi? Još samo jedna u nizu kriznih situacija.

Postoji više vrsta kriznih situacija; od osobnih do onih grupnih korporacijskih ili društvenih. Kako bi dobro mogli savladati krizne situacije trebamo poznavati njihov proces i upoznati pokoji model ili hodogram kako bismo znali kako u njima postupati.

Zato nam se pridružite u novom online predavanju SimBex Akademije i saznajte kako savladati krizne situacije!

Predavač

Matej Sakoman, magistar psihologije. Uz ljubav prema klasičnoj psihologiji i psihologijskim istraživanjima, stručnjak je na području ljudskih resursa i organizacijskog razvoja. Održao je više stotina radionica za ugledne kompanije i radio kao HR manager. Kao posebnu strast navodi područje “Serious Gaminga” i “Training through Gaming” organizacijskog i osobnog razvoja. S partnerom, Franom Mikuličićem, pokrenuo je brand Orgcraft kao novo poglavlje i alternativu klasičnom gamificationu. Kao osnivač i voditelj Kluba psihologa I HR stručnjaka radi na promociji struke, ugostio je brojne stručnjake koji su pričali o svojim uspjesima, neuspjesima, otkrićima i spoznajama, te prenosili bit psihološke struke i ljudskih resursa.

Lokacija i vrijeme

19.11.2020. od 18:00 h online – link za prijavu dobiva se putem newslettera ili nam se javite na besplatan broj 0800 206 206 ili mail kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe, a predavanje ćemo po potrebi ponoviti.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex