Kako sam se zaljubila u trčanje

Kako sam se zaljubila u trčanje

Kako sam se zaljubila u trčanje? Je li moguće manje zdravu naviku zamijeniti zdravom? Kako potaknuti tijelo da svlada nove izazove?

Poslušajte predavanje Ecije Ojdanić, kazališne, filmske i televizijske glumice koja će nam predstaviti svoju dugogodišnju, nenadanu ljubav – trčanje.

„Kao što se većina velikih stvari dogodi u životu, moja ljubav prema trčanju dogodila se slučajno. Nezdravu naviku pušenja zamijenila sam najprije neobaveznim trčkaranjem, a onda je moja prijateljica upisala školu trčanja i krenule smo međusobno uspoređivati rezultate. Prijateljica mi je zatim prije dvije godine poklonila broj za utrku Zagrebački cener i nakon te utrke shvatila sam što trčanje zapravo znači. Doživjela sam taj prekrasni osjećaj zajedništva i adrenalina i zaljubila se u trčanje. To je jedna pozitivna ovisnost”, opisuje glumica.

Najduža utrka u kojoj je dosad sudjelovala je polu maraton od 21 kilometra u Ljubljani, kojeg je istrčala za 1 sat i 50 minuta, a ukupno je istrčala već četiri polu maratona i četiri utrke na 10 kilometara.“

Predavač: Ecija Ojdanić, hrvatska kazališna, filmska i televizijska glumica. Iako je glumila u brojnim predstavama, filmovima i serijama, najzapaženija je po ulozi u  “Larinom izboru” te po glavnoj ulozi u seriji “Zlatni dvori”. Osnivačica je kazališta „Moruzgva“.

Lokacija i vrijeme:
08.10.2020. od 18:00 online – link za prijavu dobiva se putem newslettera ili nam se javite na besplatan broj 0800 206 206 ili mail kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe, a predavanje ćemo po potrebi ponoviti.

Trajanje predavanja je 30 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex