Kako sam se riješio glavobolje?

Kako sam se riješio glavobolje

Kako sam se riješio glavobolje?

„Svaka bolest ima svoje više ili manje skrivene razloge, no, mi se uglavnom fokusiramo na samu bolest i simptome, ne propitkujući zašto je do toga uopće došlo.

Moje zanimanje za problematiku glavobolja došlo je iz mog višegodišnjeg osobnog iskustva “glavoboljaša”. Imao sam glavobolje jer nisam znao da ih ne moram imati. Smatrao sam to svojom životnom nužnosti i vjerovao da je glavobolja moja sudbina. Netko mi je morao reći da to ne mora biti tako.

Kako sam se riješio glavobolje, doznajte u istoimenom predavanju Simbex Akademije.“

Predavač

Dr. Goran Ivkić, specijalist neurolog, subspecijalist epileptolog, radi kao asistent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na Hrvatskom institutu za istraživanje mozga.

Svoj klinički rad (specijalist neurolog – epileptolog) ostvaruje u Poliklinici Neuron pri Hrvatskom institutu za istraživanje mozga, gdje su mu uže područje interesa: epilepsije i EEG, glavobolje, stres i psihosomatika. Više godina bio je dio istraživačkog tima akademika Ivice Kostovića na projektima vezanim za razvoj moždane kore čovjeka. Suradnik je i na projektu prof.dr.sc. Zdravka Petanjeka „Putevi migracije hipokampalnih GABA-ergičkih neurona u majmuna i čovjeka” . Završio je poslijediplomski studij iz biomedicine (smjer neurobiologija) na PMF-u u Zagrebu, gdje je radio doktorsku disertaciju. Autor je brojnih indeksiranih radova i članaka u stručnoj i znanstvenoj literaturi.

Lokacija i vrijeme:

05.11.2020. od 18:00 online – link za prijavu dobiva se putem newslettera ili nam se javite na besplatan broj 0800 206 206 ili mail kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe, a predavanje ćemo po potrebi ponoviti.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex