Kako s vježbama lica smanjiti tenzije

Kako s vježbama lica smanjiti tenzije

Kako s vježbama lica smanjiti tenzije

Kako si sami možemo pomoći kad osjetimo simptome glavobolje?

Pridružite nam se na predavanju SimBex Akademije i naučite vježbe za lice, koje će vam ukloniti napetost i bolove u čeljusti, ublažiti glavobolju i migrenu. Predavanje se sastoji od puno praktičnih prikaza i vježbi, koje odmah nakon predavanja možete sami koristiti. Pridružite nam se na novom online predavanju SimBex Akademije “Kako s vježbama lica smanjiti tenzije” na kojem ćemo odgovarati upravo na ova pitanja.

Predavač

Karin Velikonja, osnivačica Glowinface joge za lice, predaje jogu lica po cijelom svijetu od 2014. Održavala je predavanja u SAD-u, Belgiji, Velikoj Britaniji, Italiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Dubaiju i Baliju za više od 1000 sudionika. Tečno govori engleski, talijanski, slovenski i hrvatski jezik. 2018. godine stvorila je internetsku verziju svojeg petotjednog programa vježba za lice i počela pružati individualne internetske edukacije.

U prošlosti je surađivala s različitim tvrtkama za uljepšavanje u Italiji, Dubaiju, Baliju i Sloveniji. Zajedno su organizirali mnoge prezentacije joge lica i održavali treninge osoblja kako bi educirali ljude o važnosti vježbanja lica. Predavala je o jogi lica na različitim zdravstvenim i wellness kongresima i na sveučilišnim tečajevima te je predstavila ove vježbe zdravstvenim radnicima i liječnicima u Sloveniji.

Lokacija i vrijeme

18.02.2021. od 18:00 h online

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex