Kako pronaći mir u sebi

Kako pronaći mir u sebi SimBex predavanja

Kako pronaći mir u sebi

Dragi naši,

stigla nam je 2021. godina a s njom i nova SimBex predavanja. Da biste saznali kako što uspješnije savladati probleme koje nam je donjela prethodna godina, pozivamo Vas na prvo ovogodišnje predavanje: “Kako pronaći mir u sebi”.

U vremenima kada su vanjske okolnosti nepredvidive i potiču osjećaj straha, važno je znati kako možemo sami sebe smiriti i živjeti kvalitetnije.

Na predavanju ćete naučiti psihološke alate i tehnike za kojima možete posegnuti kad god osjetite uznemirenost.

Pridružite nam se na novom online predavanju SimBex Akademije:
“Kako pronaći mir u sebi” i oslonite na svoje snage u ovim izazovnim vremenima.

Predavač

Radionicu će održati Lina Višić, psihologica s iskustvom u području zdravstvene, kliničke i organizacijske psihologije. Završila je studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a svoje usavršavanje započela je kao psiholog u Klinici za psihijatriju Vrapče. Iskustvo na području organizacijske psihologije je stjecala radeći u agenciji za zapošljavanje Adecco, te kao konzultant u području poslovnog savjetovanja za tvrtku Ramiro.

U Poliklinici Orlando je kroz rad s pacijentima primjenjivala znanje i vještine iz područja psihologije. Trenutno posluje kao konzultant za poslovno savjetovanje za inozemne i domaće klijente, u području ljudskih potencijala. Provodi psihoedukacije za različite organizacije i skupine polaznika diljem Hrvatske. Naročito uživa predavati o tjelesnom i mentalnom zdravlju, te principima pozitivne psihologije.

Lokacija i vrijeme

21.01.2020. od 18:00 h online

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe, a predavanje ćemo po potrebi ponoviti.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex