Kako postaviti i ostvariti ciljeve?

Kako postaviti i ostvariti ciljeve?

Kako postaviti i ostvariti ciljeve? Što je ono što nas najčešće koči?

Uz jednostavne vježbe i mnogobrojne informacije, ovo predavanje je osmišljeno kako bi u što kraćem roku bili osposobljeni ostvariti nešto kvalitetno u vlastitom životu. Tema postavljanja ciljeva nije tako jednostavna, kako na prvi pogled djeluje. Radi se o dubini čovjeka, njegovih misli i osjećaja, a samim time i njegovih djela. Čovjek postavlja ciljeve onako kako vodi vlastiti život, a ono što ga blokira u ostvarenju svojeg punog potencijala, ga blokira i u ostvarenju ciljeva. Kako bismo ostvarili nešto više u svojem životu, potrebno je zagrepsti unutar sebe, što postaje puno lakše kada znamo kako i što činiti.

Predavač:

Irena Sužnjević, uz završeni master iz inovacija u biznisu na Illinois Institutu za Tehnologiju, ima mnogobrojne certifikate iz područja komunikacije, marketinga, psihologije i dr., sa ciljem konstantnog osobnog razvoja. Posljednjih 13 godina radila je na domaćim i stranim tržištima u područjima prodaje, marketinga, team buildinga, HR menadžmenta, organizacije kongresa i sajmova te održavanjem predavanja i radionica između ostalog i na konferenciji inovacija u Chicagu.

Pridružite nam se na predavanju SimBex Akademije „Kako postaviti i ostvariti ciljeve” koje će se 28.02.2019. od 17:45 do 20h održati u dvorani Školske knjige, Masarykova 28/ 3. kat.

Ulaz slobodan uz prethodnu prijavu na besplatni telefon 0800 206 206 ili na e-mail sanitetska@simbex.hr.

Dođite, zabavite se i dosegnite svoje ciljeve!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex