Kako postati digitalni nomad i raditi s bilo kojeg mjesta

SimBex_Kako postati digitalni nomad i raditi s bilo kojeg mjesta

Kako postati digitalni nomad i raditi s bilo kojeg mjesta

Što označava pojam „digitalni nomad“?

U novom predavanju SimBex Akademije saznajte sve o ključnim koracima u pokretanju online biznisa.

Kako postati digitalni nomad, što je to lifestyle biznis, na koji način pronaći klijente, kako se brendirati kao digitalni nomad, je li nužno mijenjati svoj trenutni posao i znači li digitalno nomadstvo nužno putovanje na daleke egzotične destinacije – sve možete saznati u predavanju Tomislava Pancirova.

„Meni je bilo važno digitalno nomadstvo i sloboda koju donosi, drugima će možda biti nešto sasvim drugo. Potrebno je krenuti od toga što sada radimo ako volimo svoj posao, možemo li to raditi na drugačiji, poduzetnički način? Često nam najbolji odgovor leži ravno ispred nosa”

Predavač

Tomislav Pancirov, konzultant za društvene mreže, najpoznatiji je hrvatski digitalni nomad koji je svoje dugogodišnje iskustvo u digitalnim komunikacijama i brendiranju pretvorio u vlastiti konzulting biznis s jednom osnovnom idejom – biti sretan. Danas živi svoj san i na društvenim mrežama motivira zajednicu da učini isto. Vjeruje kako je Hrvatska idealna zemlja za digitalno nomadstvo.

„Život se ne bi trebao prilagođavati poslu, već posao životu. Upravo zato sam nakon niza pozicija u marketinškim agencijama i korporacijama postao lifestyle poduzetnik s jednom osnovnom idejom – biti sretan. Nadam se da ću i tebi pomoći u tome.“ – Tomislav

Lokacija i vrijeme

23.09.2021. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe. Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex