Kako se nositi sa stresom

kako se nositi sa stresom 2021.-01

Kako se nositi sa stresom

Što je to mentalno zdravlje? Je li to samo odsutnost nekakvih bolesti?
Je li mentalno zdravlje nešto što se uči, trenira ili pak nešto s čime se rodimo? Kako je stres povezan s mentalnim zdravljem?

U ovom predavanju proći ćemo neke mitove i istine o pozitivnom i negativnom aspektu mentalnog zdravlja te dati preporuke kako bolje upravljati svojim stanjem za zdraviji, radosniji i smisleniji život.

Predavač

Uz ljubav prema klasičnoj psihologiji i psihologijskim istraživanjima, stručnjak je na području ljudskih resursa i organizacijskog razvoja.

Održao je više stotina radionica za ugledne kompanije i radio kao HR manager. Kao posebnu strast navodi područje “Serious Gaminga”
i “Training through Gaming” organizacijskog i osobnog razvoja. S partnerom, Franom Mikuličićem, pokrenuo je brand Orgcraft kao novo poglavlje i alternativu klasičnom gamificationu.

Kao osnivač i voditelj Kluba psihologa i HR stručnjaka radi na promociji struke, ugostio je brojne stručnjake koji su pričali o svojim uspjesima, neuspjesima, otkrićima i spoznajama te prenosili bit psihološke struke i ljudskih resursa.

Lokacija i vrijeme

30.09.2021. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex