Kako pobijediti ljutnju

Predavanje SB Akademije

Kako pobijediti ljutnju

Svakodnevno se susrećemo s ljutnjom; u kući, na ulici, na poslu… Najčešće nam je negativna i neugodna. Rijetko razmišljamo o okidačima za našu i tuđu ljutnju. Nije nam jasno, zašto je tako teško kontrolirati je i zašto na tuđu ljutnju odgovaramo još snažnijom vlastitom protu-ljutnjom?

Postaje mnogo lakše kad uspijemo prihvatiti da ljutnja sama po sebi nije problem, već je problem naša reakcija na ljutnju. Lakše je ako prihvatimo da ljutnja nije defekt, već signal – PRENOSITELJ VAŽNE PORUKE koja se muči da je se čuje. Jedna od najmoćnijih ljudskih vještina koju možemo naučiti je ostati mirni u ljutnji. Kada naučimo prvo ovladati svojom ljutnjom – vlastitom „unutarnjom zvijeri“, a potom posljedično i tuđom, možemo „zavladati svijetom“ – svih naših odnosa.

Pridružite nam se na novom predavanju SimBex Akademije i saznajte kako je dobar osjećaj uspjeti pobijediti sebe!

Predavač

Srđan Šimac, dr. sc., sudac je Visokog trgovačkog suda RH i predsjednik Hrvatske udruge za medijaciju (HUM). Ima veliko iskustvo u rješavanju konflikata i sporova, ranom upravljanju njima te u vođenju, upravljanju i organizacijskim vještinama. Medijator je i trener medijatora. Svrstava se među pionire medijacije u Hrvatskoj. Edukator je u zemlji i inozemstvu (18 država).

Specijalizirao se za edukacije vezane za pregovaranje, medijaciju, komunikacijske vještine i upravljanje unutarnjim i vanjskim konfliktima na radnom mjestu te edukacije za menadžere i lidere. Sudjelovao je u preko 440 medijacija. Međunarodno je priznati trener medijatora i medijator na medijatorskim listama u Washingtonu, Londonu, Beču, Rimu, Moskvi i Hong Kongu.

Član je više međunarodnih organizacija i međunarodni medijacijski ekspert/konzultant. Autor je brojnih stručnih članaka i dobitnik je CEDR Award 2012 winner for ADR and Civil Justice Innovation. Uvršten je među Who’s Who Legal Commercial Mediation 2011-2020. Pomogao je stotinama osoba i tvrtki riješiti njihove konflikte i sporove.Voditelj je radio emisije Medijator na PoslovniFM.

Srđan nije samo medijator, on živi medijaciju.

Lokacija i vrijeme

11.11.2021. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe. Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex