Kako izgraditi uspješne odnose?

U jednoj psihologijskoj studiji mladim ljudima je postavljeno pitanje: Što mislite da donosi sreću u životu?

Većina mladih odgovorila je da je u životu bitno steći novac/financijski uspjeh. Dio anketiranih, preko 50%, smatralo da je biti slavan nešto za što se vrijedno truditi. Što govori psihologija? Na što se isplati fokusirati u životu i uložiti sve svoje napore?

Najdulja studija u povijesti daje jednostavan odgovor. Niti novac, niti slava već dobri međuljudski odnosi i kvalitetne veze s bližnjima najbolji su prediktor sreće, zdravlja, prevencije demencije u staroj dobi i životnog zadovoljstva. Sada kada znamo na što se trebamo fokusirati, trebamo promisliti što to točno znači u svakodnevici. Koje kompetencije trebamo savladati da bi imali dobre međuljudske odnose i preživjeli turbulencije i krize? Odgovore na ova pitanja probat ćemo dati u sklopu ovog predavanja.

Predavač: Matej Sakoman, magistar psihologije.
U zadnjih 10 godina surađivao je kao konzultant, poslovni trener i HR manager s vodećim tvrtkama u Hrvatskoj. Kao junior HR specijalist, Matej je stekao kredibilitet kroz osmišljavanje “best practice” modela u bankarskom sektoru sa izvanrednim rezultatima nakon čega je preuzeo vođenje tvrtke Resisto koja se bavi HR partneringom i poslovnom edukacijom. Uz više od 300 dana treninga i poslovnih edukacija, Matej je bio i dio menadžmenta Poliklinike Bagatin s kojom i dalje surađuje kroz projekt Bagatin akademije.

Pridružite nam se na predavanju SimBex Akademije „Kako izgraditi uspješne odnose” koje će se 17.10.2019. od 17:45 do 20h održati u dvorani Školske knjige, Masarykova 28/ 3. kat.

Ulaz slobodan uz prethodnu prijavu na besplatni telefon 0800 206 206 ili na e-mail sanitetska@simbex.hr.

Vidimo se!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex