Kako imati više energije kroz ritam spavanja i budnosti

SB Akademija_Kako imati više energije kroz ritam spavanja i budnosti

Kako imati više energije kroz ritam spavanja i budnosti

U koliko sati se budite, a u koliko idete spavati? Zašto je to važno? Zato što svojim ponašanjem možete uravnotežiti krivulju kortizola, a jedan od načina je – organizacija ritma budnosti i spavanja!

Poštivanje ritma budnosti i sna, koje je našem tijelu potrebno za optimalno funkcioniranje apsolutno svake stanice u našem tijelu, jedan je od ključnih preduvjeta za zdravlje cjelokupnog organizma.

Naše tijelo bi trebalo pratiti ponašanje sunca koliko god je to moguće. Pri zalasku sunca, više se ne bi smjeli opterećivati težim fizičkim pa ni psihičkim radnjama. Tijelo se priprema za spavanje te se u skladu s time trebamo ponašati. Naučite više kako znanost gleda na važnost sna, pridružite nam se na novom predavanju SimBex Akademije!

Predavač

Sanja Toljan, dr.med., anesteziolog, osnivačica poliklinike „Orlando“.
Svakodnevnim radom s pacijentima uočava najčešće poremećaje koji su posljedica modernog načina života, a posebice njegov utjecaj na naš hormonski sustav. Zbog toga se odlučuje za specijalizaciju iz preventivne i anti-age medicine u Belgiji, kod svjetski poznatog dr. Thierry Hertogha, prvog čovjeka Europe za pitanje hormonalnog balansa i preventivne medicine. Upoznavanje rada hormonskog sustava dr. Toljan omogućuje suvremeni pristup pacijentu te izliječenje bolesti koristeći tijelo kao vlastitog suradnika. Danas se najviše bavi poremećajima hormonskog sustava i liječenjem bioidentičnim hormonima. Dr. Toljan predstavnik je nove grane medicine – psihoneuroendokrinoimunologije. Autorica je knjiga Čudesna moć hormona, Žene u hormonskoj ravnoteži, Muškarci u hormonskoj ravnoteži te sa akademkinjom Vidom Demarin urednica knjige Klinička psihoneuroendokrinoimunologija.

Lokacija i vrijeme

17.03.2022. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex