Kako dovršavati zadatke i obuzdati odgađanje

SB Akademija_Kako dovršavati zadatke i obuzdati odgađanje

Kako dovršavati zadatke i obuzdati odgađanje

Znamo li zaista zašto ne dovršavamo zadatke? Što zapravo potiče odgađanje?

Na ovom predavanju saznat ćete što je to „prokrastinacija“ te koji su najčešći razlozi odgađanja zadataka.
Čim osvijestimo zašto odgađamo, predstavit ćemo nekoliko konkretnih metoda koje vam pomažu da već danas krenete u ostvarivanje svojih ciljeva, bez odgađanja i bez stresa.

Pozivamo vas da nam se pridružite na novom predavanju SimBex Akademije ukoliko želite razviti svoju vještinu organizacije vremena i time napredovati privatno i poslovno!

Predavač:

Anita Kanđera je poslovna savjetnica, specijalistica za osobnu i poslovnu organizaciju, internet marketing i prodaju.
Autorica je online programa “Izgradi svoj biznis mindset” (poznat kao #biznisbootcamp) putem kojeg je 100-tinjak sudionika promijenilo svoj način razmišljanja, organiziralo svoje vrijeme i pokrenulo ili razvijalo svoj posao. Prije otvaranja obrta „Momenta“ 2018. godine, radila je na pozicijama prodaje i marketinga za njemačka govorna područja. Time je stekla bogato znanje i usavršila vještine organizacije, koordinacije, upravljanja i planiranja.

Voditeljica je radionica za organizaciju vremena, savjetnica i mentorica za profesionalni razvoj malih i srednjih poduzetnika. Strast joj leži u prenošenju znanja i iskustva o kreiranju, organiziranju i razvijanju autentičnog (online) poslovanja u skladu sa vlastitim vjerovanjima ili vrijednostima.

Pretežito ohrabruje žene da vode sa pouzdanjem, procvjetaju poslovno i pojačaju svoj utjecaj.

Lokacija i vrijeme

24.02.2022. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe. Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex