Kako do novog kupca

Kako do novog kupca

Kako do novog kupca

U današnje vrijeme, doći do novih kupaca izazovniji je zadatak nego ikada. Kako se razlikovati od konkurencije i probuditi kupovni interes kod ciljane publike?

Predavanje SimBex Akademije će pružiti praktične, realne, a ponekad i iznenađujuće odgovore temeljene na 16-godišnjem iskustvu trenera u prodaji.

Predavač

„Upravljanje prodajom i prodajne vještine treba promatrati kao sve druge zanate. Zanate koje se može i mora naučiti, savladati, uvježbati i sustavno usavršavati. Prodajni uspjeh ne poznaje tajne, prečice, trikove i napredak preko noći… Prodajni uspjeh se temelji na napornom i, prije svega, inteligentnom radu!“

Ovim riječima Danijel Bićanić, poslovni konzultant i prodajni trener, sažima svoje viđenje uspješne prodaje.

Svoju karijeru kao prodajni trener je započeo 2003. godine. Godine 2007. otvorio je Bićanić Consulting i od početka se, u suradnji s klijentima, fokusira na realnu i primjenjivu prodajnu edukaciju temeljenu na praksi.

U 14 godina postojanja Bićanić Consultinga više od 350 tvrtki surađivalo je s Danijelom Bićanićem na projektima poboljšanja prodajnog poslovanja koji je u tom razdoblju educirao više od 10000 prodavačica i prodavača te održao više od 1500 dana treninga.

Danijel je autor je triju knjiga o prodajnim i poslovnim vještinama i certificirani coach (AoEC) i facilitator (AoPL) te SDI trener.

Lokacija i vrijeme

27.05.2021. od 17:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex