Istinska ljubav prema sebi, što je to?

Istinska ljubav prema sebi

Istinska ljubav prema sebi, što je to?

Istinska ljubav prema sebi, što je to? Prihvaćanje sebe ili samo sabotiranje? Ljubav prema sebi je čest pojam koji se može pronaći u knjigama za samopomoć.

U znanosti taj pojam ima drugi kontekst pa se ponekad veže uz negativne aspekte narcizma, precjenjivanje sebe i samoljublje. Znači li ljubav prema sebi visoko vrjednovati sebe u odnosu na druge ili sebe uzdizati u visine?

Primjerice, u sportu postoje rang liste; ako se bavite tenisom možete znati jeste li peti, drugi, pedeseti ili tisućiti dok se u drugim zanimanjima čini kao da ljudi sebe jako vole ili cijene pa nekad i svi misle da su među “TOP 10” u svojim strukama. (94% nastavnika smatra da spadaju u najboljih 25%.) To “precjenjivanje” se dešava u kompanijama, nastavi, računovodstvu i sl.

Ljubav prema sebi, ispravno shvaćena, može se u povezati sa pojmom “samo – prihvaćanja”, koji spada u jedan od temelja zdravog karaktera o čemu ćemo govoriti na predavanju.Kako ispravno voljeti sebe i sve što se krije ispod jedinstvenog imena naše osobe?

Vidimo se na predavanju!

Predavač

Matej Sakoman, magistar psihologije. Uz ljubav prema klasičnoj psihologiji i psihologijskim istraživanjima, stručnjak je na području ljudskih resursa i organizacijskog razvoja. Održao je više stotina radionica za ugledne kompanije i radio kao HR manager. Kao posebnu strast navodi područje “Serious Gaminga” i “Training through Gaming” organizacijskog i osobnog razvoja. S partnerom, Franom Mikuličićem, pokrenuo je brand Orgcraft kao novo poglavlje i alternativu klasičnom gamificationu.

Kao osnivač i voditelj Kluba psihologa i HR stručnjaka radi na promociji struke, ugostio je brojne stručnjake koji su pričali o svojim uspjesima, neuspjesima, otkrićima i spoznajama te prenosili bit psihološke struke i ljudskih resursa.

Lokacija i vrijeme

06.04.2021. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje.

U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex