Iscijelite se iznutra

Što je Heal Your Life® (Iscijelite se iznutra)?

Louise L. Hay je jedna od najpopularnijih autorica knjiga samopomoći i najprodavanija autorica u povijesti kao i jedna od ikona “self-help” pokreta. Po Louise L. Hay, voljeti sebe i voljeti druge jedan je od najvažnijih zadataka dok smo na ovom planetu, a iscjeljenje pojedinca vodi ka iscjeljenju cijele planete.
U Heal Your Life® procesima ne postoji „čarobni štapić“, potrebna je samo istinska želja i odluka za promjenom te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promjene. Heal Your Life® predavanja i radionice pomažu vam da prihvatite i zavolite sebe, da preuzmete odgovornost za sebe, da pozitivno razmišljate, da slušate svoje srce, da slijedite svoju životnu Strast i Svrhu i shvatite da je Sve u životu moguće i da ništa nije slučajno.

Što mogu očekivati od predavanja?

Tijekom ove radionice, kroz vježbe, afirmacije i meditacije, bit ćete poučeni kako promjenom misli možete prihvatiti i zavoljeti sebe i na taj način ostvariti željene pozitivne promjene na svim područjima vašega života, a pri tom ćete raditi na sljedećim aspektima;
• osvještavanje negativnih uvjerenja i obrazaca koja oblikuju naš život
• opraštanje i prihvaćanje
• prepoznavanje negativnih misli i kako ih promijeniti
• život u sadašnjem trenutku
• važnost zahvalnosti
• kreiranje osobnih afirmacija

Prednosti polaznika Heal Your Life® predavanja i radionica
• ljubav prema sebi i povećano samopouzdanje
• prihvaćanje i razumijevanje sebe i svoje okoline
• bolja komunikacija u privatnom i poslovnom životu
• lakše izražavanje emocija
• pozitivno i optimistično razmišljanje
• brže ostvarenje postavljenih ciljeva i želja

Predavač:

Mirjana Petković,
Life Coach & Heal Your Life® Teacher
Mirjana Petković, rođena je u Zagrebu 1976. Školovala se na dvogodišnjem studiju poslovne informatike na smjeru grafičkog dizajna i stekla zvanje inženjera poslovne informatike. U jednom trenutku u njezinom životu došlo je do preokreta u kojem je njezina životna svrha postala nesebično dijeljenje stečenih znanja i pozitivne energije koji omogućavaju osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo.

Kao i mnogi drugi do sada, prve korake prema sebi otkrivala je polako i postepeno, učeći na vlastitim iskustvima, kroz puno truda, upornosti, rješavanja dubokih ograničavajućih uvjerenja, otpuštanja i rada na sebi, što je sve dovelo do neizmjerne i bezuvjetne ljubavi prema sebi i prema drugima. I upravo iz tih razloga osnovala je tvrtku Lakoća življenja d.o.o., putem koje, kroz radionice i individualni rad za djecu i odrasle, primjenjuje licencirane tehnike i coaching metode; Heal Your Life Workshop®, Relax Kids, NLP, wingwave®. Na taj način želi potaknuti ljude oko sebe na pozitivne promjene i da se povežu sa sobom i sa kreiranjem svoje vlastite stvarnosti, sa ljubavlju, srećom i obiljem u svakom segmentu života. Također, da izađu iz svojih okvira, uzdignu se iznad svojih uvjerenja, prihvate odgovornost za sebe i za svoj život, pozitivno razmišljaju, slušaju svoje srce, zavole sebe i žive svoju životnu Strast i Svrhu. Cilj je poučiti ljude da je Sve moguće.

„Najljepše i najvažnije što sam naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje. Veselim se svakom trenutku učenja, druženja i zajedničkog stvaranja novog, boljeg i sretnijeg svijeta!“ (Mirjana Petković)

Ukoliko ste donijeli odluku za promjenom u svom životu na način da želite raditi na svom osobnom rastu i razvoju, pridružite nam se.

Kada? 14.6. od 18 do 20h.
Gdje? Velika dvorana Školske knjige, Masarykova 28, Zagreb.

Ulaz je slobodan uz prijavu dolaska na besplatni telefon 0800 206 206 ili na e-mail sanitetska@simbex.hr.

Vidimo se!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex