Vrste pomagala pri inkontinenciji

Ulošci

ABRI SAN anatomski oblikovani ulošci mogu se nabaviti u četiri različite veličine ovisno o stupnju inkontinencije. Ima ih malih (ABRI SAN MINI) koji nisu mnogo veći od damskih uložaka ili nešto većih (ABRI SAN NORMAL). Na gornjem i donjem kraju uloška nalazi se samoljepljiva traka, koju jednostavno zalijepite za gaćice. Oba uloška služe za zbrinjavanje lagane inkontinencije.

Pri odabiru odgovarajućeg uloška treba obratiti pažnju na njegovu moć upijanja. Kod većih količina urina potrebno je pomagalo sa većom moći upijanja kao što su ABRI SAN SUPER i ABRI SAN FORTE. ABRI SAN SUPER služi za zbrinjavanje srednje inkontinencije, a ABRI SAN FORTE za zbrinjavanje teške inkontinencije.

Gore navedena pomagala pričvršćuju ABRI NET mrežastim elastičnim gaćicama, koje dobro prianjaju uz tijelo, a ne stežu.

Pelene u spoju s gaćicama

ABRI FORM (pelene u spoju s gaćicama) sustav je posebno prilagođen teškim slučajevima inkontinencije. Pelene ABRI FORM se pričvršćuju višestruko ljepljivim trakama koje omogućuju individualnu prilagodbu obujmu kukova pacijenta. Hidrofobna zaštita na rubovima i dobro prianjanje uz tijelo osiguravaju gotovo 100% zaštitu od istjecanja. Indikator vlažnosti je s vanjske strane pomagala i pokazuje koliki je dio kapaciteta upijanja pelene iskorišten.

Pelene gaćice SimBex Active Comfort

vrste-pomagala-pri-inkontinenciji

Nakon 25 godina rada i iskustva, nakon nebrojenih provedenih edukacija i istraživanja, odlučili smo, ponuditi Vam nešto novo, nešto bolje, nešto jednostavnije, a opet dovoljno jasno za prepoznati kao nešto samo naše.

Tradicija kvalitete i pouzdanosti SimBex proizvoda sada je proširena novom generacijom proizvoda visoke kvalitete izrade i mekoće pod nazivom SIMBEX ACTIVE COMFORT.

Žuti logo, kao dokaz provjerene kvalitete i dalje je tu, a dizajn pakiranja olakšava prepoznavanje i odabir primjerene veličine pomagala.

SimBex Active Comfort, diskretne visokoupijajuće pelene gaćice, izgledaju i nose se poput normalnog donjeg rublja, a visoki broj elastičnih niti lycre omogućava čvršće prianjanje pomagala uz tijelo te na taj način olakšava život i aktivnost korisnika.

Top Dry sustav za suhu površinu proizvoda, (zbog brze i ravnomjerne apsorpcije), prozračnost, sustav za neutralizaciju mirisa, zaštita od istjecanja, samo su neke od naprednih funkcija SimBex Active Comfort proizvoda.

Kako bi se osigurala udobnost korisnika, SimBex Active Comfort diskretne pelene gaćice, mogu se odabrati u tri standardne veličine (male, srednje, velike).

Nepropusni podmetači

Upijajući nepropusni podmetači za krevet i stolicu različitih veličina i moći upijanja posebna su zaštita koja pruža sigurnost u mnogim situacijama. Upijajuća jezgra se sastoji od pahuljastih vlakana koje maksimalno upijaju na svakom području primjene.

Oblikovani kanali osiguravaju optimalnu raspodjelu upijajuće tekućine i jačaju jezgru. Gornji sloj od netkanog materijala brine o optimalnoj suhoći i mekoći pomagala. Vodonepropusna pozadina sprečava izlijevanja tekućine.

Podmetači su namjenjeni za invalidska kolica, krevet i stolicu – svugdje gdje je poželjna dodatna zaštita.