Disneyeva strategija uspjeha i kreativnosti

SB Akademija_Disneyeva strategija

Disneyeva strategija uspjeha i kreativnosti

Disneyjeva strategija uspjeha i kreativnosti je alat za kreativno razmišljanje, koji pomaže pojedincima i timovima identificirati ciljeve, pronaći puteve prema njihovu ostvarenju i izbjeći rizike, inspiriran Waltom Disneyjem i njegovim načinom razmišljanja.

Walt Disney, kreativni genij 20. stoljeća, kako ga često nazivaju, jedna od najupečatljivijih osoba svjetskog animiranog filma i najzaslužniji za njegovu popularizaciju. Bio je talentiran za otkrivanje kreativnih ideja i njihovo pretvaranje u stvarnost. Uz iznimnu maštu i sposobnost istovremenog igranja triju uloga – sanjara, realista i kritičara, njegova kreativnost mu je omogućavala da svoje želje i snove pretvori u stvarnost.

Ključ uspješnosti ove kreativne tehnike upravo je u sinergiji različitih perspektiva odnosno aspekata koji se nalaze unutar svakog od nas – sanjara, realista i kritičara. Pomoću toga bilo koju ideju možemo pretvoriti u stvarnost i tako postići uspješnost i cilj. Jer, kako je Disney govorio: sve što možemo zamisliti, možemo i ostvariti!

Pridružite nam se na novom predavanju SimBex Akademije!

Predavač

Ana Marić, višegodišnjim radom u poslovnom okruženju prepoznaje vlastiti interes u području psihologije, komunikacije i učenja te mogućnost za stalan rast i širenje vlastitih granica. Otisnuvši se u tom smjeru, ponajprije kreće s brojnim edukacijama i usavršavanjima na polju menadžmenta, leadershipa, psihologije i coachinga, a potom 2004. započinje i višegodišnje školovanje tijekom kojeg postaje NLP trener, WingWave Coach, te Life i Business Coach. Od tada, sva ta znanja uspješno povezuje s poslovnim iskustvom i stalno ih nadograđuje novim. Kao trener i coach pomaže u razvijanju učinkovitosti u komunikaciji, prodaji, vođenju i drugim poslovnim vještinama. Vjeruje u uspjeh koji se temelji na ljudskim vrijednostima i osobnoj odgovornosti.

Lokacija i vrijeme

12.05.2022. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe. Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex