Design Thinking – razmišljaj kreativno, djeluj profitabilno

Design Thinking razmišljaj kreativno djeluj profitabilno

Želite li potaknuti kreativnost?

Design Thinking predstavlja inovativan proces rješavanja složenih poslovnih problema. Cijeli proces sastoji se od nekoliko faza u sklopu kojih se uče različiti alati, čija je svrha korisnika naučiti razmišljati na drugačiji, divergentan način, a samim time doći do inovativnih rješenja za svoje poslovne korisnike. Design Thinking orijentiran je na čovjeka, koji se pomoću različitih alata potiče na dobivanje konkretne, dubinske spoznaje i pronalazak adekvatnog rješenja.

Glavni je cilj ovog predavanja potaknuti inovativan način razmišljanja svih sudionika kroz učenje primjene praktičnih alata korištenih u svakodnevnoj poslovnoj praksi.
Design Thinking – razmišljaj kreativno, djeluj profitabilno će vas naučiti kako razumjeti problem, vizualizirati rješenje i pretvoriti rješenje u prototip. Vidimo se 4.10. na još jednom odličnom predavanju Simbex Akademije!

Predavač:

Tomislav Krišto, mladi poduzetnik koji 2013. godine osniva Štreberaj, poduzeće za edukaciju i usavršavanje studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, čiji je danas suvlasnik. 2015. godine postaje vanjski savjetnik i predavač u poduzetničkom centru Razvojne agencije Zagreb, Plavom uredu, gdje drži specijalističke seminare na temu „Business Model Canvas“ (modul 1 i 2), te „Design Thinking“ (modul 1 i 2).
2016. godine surađuje s Native Ad studijem Hanza medie na projektu „Prilagođavanja mobilnih usluga Zagrebačke banke Gen – Z populaciji.“ Od 2017. godine pojavljuje se kao gost predavač na seminarima kolegija Kanali distribucije i Marketinga malih i srednjih poduzeća na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Koautor je na sedam znanstvenih radova iz područja biznisa i ekonomske teorije, a trenutačno radi na podizanju start-upa čija je svrha doprinijeti zapošljavanju mladih.

Lokacija predavanja: velika dvorana Školske knjige, Masarykova 28, Zagreb.

Vrijeme: od 18 do 20h.
Ulaz slobodan uz prethodnu prijavu na besplatni telefon 0800 206 206 ili na e-mail sanitetska@simbex.hr.

Vidimo se!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex