Balans poslovnog i privatnog života

balans privatnog i poslovnog života-MailChimp

Balans poslovnog i privatnog života

Radite li prekovremeno? Spavate li dovoljno? Imate li vremena za obitelj i prijatelje? Moderan stil života stalno iskušava ljudsku moć prilagodbe, te se od nas očekuje da budemo majstori balansiranja! Odnedavno se suočavamo i s promjenama životnog stila koje dodatno otežavaju odvajanje poslovnog i privatnog. Rad od doma sve je češća pojava pa ili više vremena provodimo radeći doma sami, ili doma radimo u okruženju svojih najmilijih.
Granice između posla i ‘ne posla’ sve su mutnije!

Na ovoj interaktivnoj radionici naučite kako postaviti zdrave granice i postići ravnotežu poslovnog i privatnog. Doznajte kako uskladiti radne zadatke sa privatnim obavezama te kako istovremeno zadržati produktivnost i zadovoljstvo.

Neke od tema:

  • Možemo li, i trebamo li, odvojiti privatni i poslovni život?
  • Kako postaviti prioritete?
  • Kako reći ‘ne’ rasipanju energije?
  • Kako se odvojiti od posla koji radimo u dnevnom boravku?
  • Postoje li „noćne ptice“? Možemo li spavati 4 sata dnevno?
  • Kako se (brzo) razbuditi ili opustiti?

Kroz zanimljiv teorijski dio ćemo govoriti o ovim i drugim temama, a imat ćete i priliku iskušati vježbe kojima možete olakšati put do svoje ‘ravnoteže’.

Radionica je idealna za svakoga tko:

  • teško usklađuje posao s privatnim životom
  • želi djelovati preventivno i poticati zdravi životni stil
  • želi učinkovitije ostvarivati svoje potencijale

Pridružite nam u ovom virtualnom druženju te u samo samo sat vremena povećajte kvalitetu svog života!

Vidimo se na predavanju!

Predavač

Lina Višić, psihologica s iskustvom u području zdravstvene, kliničke i organizacijske psihologije. Završila je studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a svoje usavršavanje započela je kao psiholog u Klinici za psihijatriju Vrapče. Iskustvo na području organizacijske psihologije je stjecala radeći u agenciji za zapošljavanje Adecco te kao konzultant u području poslovnog savjetovanja za tvrtku Ramiro. U Poliklinici Orlando je kroz rad s pacijentima primjenjivala znanje i vještine iz područja psihologije.

Trenutno provodi psihoedukacije za različite organizacije i skupine polaznika diljem Hrvatske. Naročito uživa predavati o tjelesnom i mentalnom zdravlju te principima pozitivne psihologije.

07.10.2021. od 18:00 h online.

Javite nam se na besplatan broj 0800 206 206 ili mail do 15 h na dan predavanja kako bi Vam poslali pozivnicu na predavanje. U predavanju može sudjelovati prvih 100 koji se priključe.

Trajanje predavanja je 60 min uz mogućnost postavljanja pitanja pismeno (putem chata) još 15min.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex