All you need is love – predavanje o ljubavi

All you need is love: od ljubavi prema sebi do ljubavi prema drugima!

Za kraj godine LJUBAV. Pridružite nam se na predavanju Brune Šimleše na kojem ćemo pričati o važnim temama za kvalitetan život:
→ Kako razviti ljubav prema sebi, a da ne postanete egoistični i narcisoidni?
→ Kako pozitivno misliti, ali bez ružičastih naočala?
→ Kako privući partnera koji (vas) zna voljeti?
→ Kako postaviti granice u odnosu s drugima?
Kao i uvijek, Bruno o svemu govori bez rukavica i s fokusom na životnu praksu. Jer prečesto znamo što bismo trebali napravili ili što bismo željeli osjećati, ali ne znamo kako to doista i postići!
Bit će vremena i za pitanja iz auditorija koja su i više nego dobrodošla 🙂

Predavač:
Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Objavio je devet knjiga, a „Ljubavologija“ i „Škola života“ jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 150.000 primjeraka.
Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom Ontologijske sigurnosti u djelu Anthonyja Giddensa. Dvije godine vodio je emisiju „Svaki dan, dobar dan“ na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše tjednu kolumnu za Blogbuster.hr.
Udruga SVE za NJU 2015. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom.
Hrvatska udruga za odnose s javnošću ga je 2017. godine nominirala za Komunikatora godine.
U braku je 12 godina i ponosni je tata predivne desetogodišnjakinje.

Pridružite nam se na predavanju SimBex Akademije „All you need is love: od ljubavi prema sebi do ljubavi prema drugima!” koje će se 11.12.2019. od 18:00 do 20h održati u dvorani Školske knjige, Masarykova 28/ 3. kat.

***Potrebno je doći 15 minuta prije početka predavanja.***

Ulaz slobodan uz prethodnu prijavu na besplatni telefon 0800 206 206 ili na e-mail sanitetska@simbex.hr.

Vidimo se!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
© 2024 SimBex. Sva prava pridržana.
SimBex